Friday, 30 March 2012

Thursday, 29 March 2012

syukur alhamdulillah dengan kurniaanMu ya Allah...emmm fresh2 arini target nk hantar byk fail kt boss moga2 akan bkurang la fail yg menimbun tu...semalam time siapkan tempahan x sedar masa berlalu dengan begitu pantas tup2 dah dekat 1.30 a.m.tp mata terang benderang lg cmna ya....pandang sebelah en.hubby dah terlentok kt sofa..penat agaknya coz lewat blik..em takut sok x leh bangun lak kan tp xpe shaklee dh menambahkan tenaga mamafiyya untuk ke opis arini..buka mata ja lepas baca doa terus segar ja rasa..bersemangat nk ke opis..so sesapa nk try suplement ni leh la pm me or sms k!

sweet butterfly

                                                                                                                           


tq 4 order ~nabil~ kepada sesiapa yang berminat leh contact me k!

Wednesday, 28 March 2012

salam sume...alhamdulillah mamafiyya rasa segar sangat 2 3 ari ni,,bersemangat n rasa mcam ada perubahan dari sebelumnya..nak tau kenapa???jeng2 emm baru2 ni mamafiyya ada mencuba suppliment yang diperkenalkan oleh salah sorang rakan opis dan alhamdulillah mamafiyya rasa segar sangat bila datang opis..walaupun salunya mamafiyya akan terlewat time tido tp alhamdulillah after bgun dr tido je badan dah rasa segar..tq 4 ust nadia yang coomil...apepun tu sume sampingan jaa tp yang sebetulrnya sumenye berkat dari latihan mamafiyya semenjak 2 menjak ni...alhamdulillah ape pn yang mendatang mamafiyya akan think pozitip..latihan apa ya??? ingin mamafiyya kongsikan di sini dengan sahabat sahabiah sume..keyword dia alhamdulillah....bersyukur dengan apa saja yang ada tiap kali mata dibuka..setiap dugaan yang mendatang dan juga ujian yang menimpa..InsyaAllah kalian akan merasai nikmat yang dijanjikan Allah..

Monday, 26 March 2012

alhamdulillah...syukur untuk hari ni msih lg dikurniakan penglihatan yang jelas wlaupun berkacamata, pernafasan yang segar tanpa semput2, aqal yang waras untuk berfikir tindakan seterusnya untuk teruskan hidup dengan penuh rasa taqwa..kat opis pun ceria ja semuanya..dayah sbuk dgn clien2 yg silih berganti..yana dgn win teanya..yang len pn masing2 fail btimbun kat meja almaklumlaaa semalam baru kena audit ngan boss file yang msih waiting list..huhu oklah happy filing sume

craft 4 car or wall

alhamdulillah....siap juga order semalam dari member2 opis..tq hope sume berpuas hati dengan hasil keja tangan mamafiyya..tq ustzah nadia, ayu, ati n aiza..pasni leh la creat something yang lagi cute untuk letak kat keta..opss bukan keta ja, nak letak sbgai penghias dinding pun ok..so untuk sesiapa yang berminat leh la order dari mamafiyya iAllah akan cuba siapkan seperti yang di order..4 information untuk 3 kelopak bunga beserta 1 frame RM20..

Sunday, 25 March 2012

alhmdulillah.....syukur...

salam semuanyaaa...alhmdulillah syukur sangat2 dah lama dengar tutorial dari ustazah Nadia yang cumil n akhirnya dah dapat berblog kat cni ngan kengkawan..moga2 dapat byk info dari kengkawan sume.Happy blogging :)