Wednesday, 4 July 2012

kurang bertenaga di bulan puasa??

salam sume sahabat2 sekalian....emm mgrib jpgi kita bkl melangkah meninggalkn separuh drpd bulan syaaban...ramadhan kariiim sudah hmpir tiba...mesti sekarang ni ramai dr kaum2 hawa sedang sibuk berpuasa..puasa gnti la ktakan....tumpang msih berbaki lg 2 3 hari ni elok lah habis2kn wahai sahabiah2 ku yg coomil...

untuk persediaan bulan ramadhan yg kian hampir niii,,buat sesiapa yg sedang mncari minuman or suplement yg boleh membantu badan kita bertenaga sepanjang hari, di sini ingin mamafiyya kongsikan sedikit info yg bermanfaat buat kalian semua..




Performance Drink ini sangat istimewa. Mampu memberi kecergasan dan sesuai untuk seisi keluarga. Amat disyorkan sepanjang berpuasa dan ketika cuaca panas sekarang ini untuk mengekalkan kadar bendalir dalam tubuh. Selain itu, Performance Drink berperisa oren ini istimewa kerana

  • Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
  •  Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
  • Ia bukan milk booster atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
  • Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
  • Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
  • Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia bole tolong cegah dehydration tu.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

berminat?hubungi@sms mamafiyya di talian 019-5632038..insyaAllah setiap pesanan akan dihantar segera..

No comments:

Post a Comment