Saturday, 24 November 2012

Testimonial Pengguna Shaklee


Seronok baca macam2 testi dlm group ni. Kali ni saya nak share testi saya pulak. saya deliver baby no.3 bulan 5 hari tu.Masa deliver anak No.1 & 2 luka prineum saya mmg teruk ambik masa 2mggu lbh nak baik tambah pula saya makan jamu. saya ni plk jenis susah nak makan apa2 supplement. Tapi anak yg no.3 ni saya cuba set 3M. Alhamdulillah luka prineum saya tak sampai seminggu dah baik. Susu badan pun meriah. masa anak 1st n 2nd setakat 2 bln je BF. tapi anak no. 3 alhamdullilah skrg dah nak masuk 7 bln masih lg BF. Tak pernah terfikir langsung! skrg saya consume ESP+Alfafa+Oste. Syukur pada Allah banyak perubahan hidup saya. selain susu meriah. Officemate pun tegur kulit semakin putih. Sya juga adalah penghidap resdung kronik hingga sentiasa bergantung pada ubat & nasal spray sbb hidung sentiasa tersumbat dgn amalkan alfafa berterusan resdung saya juga semakin berkurangan. Syukur sgt2.

Salam warga GBS...nk share ckit gud news...semalam...ade saudara sefamily tumpang bmalam kat umah sye..pendek citer..c kakak nih..ckp..sye nampak makin berseri2 w/p dh anak 4...x taulah die saje2 ke or tipu jer...die tanye mcm2...1st ayat die...ko ni ade amik colagen x?selama ni...mmg sye consume vit2 shaklee..tp blom amik/try lg colagen powder tu..tggu budget nait cket.sye kembang idong semcm pon ader...xlh sye bangga diri sgt..semua tu dr Allah ta'ala kn?Alhamdulillah...so..sye mulelh sharing ngan dier..psl vit2 shaklee nih...pg td b4 c kakak ni blt pon die nk pinjam compact powder or 2 way cake or foundation..sye ckp ler..mane ader guna mende2 gitu..yg sye guna mosturizer ...mascarabn eye liner jer......dier mcm x caye sye x guna mende gitu....last b4 die blt...selain shake hand ngan sye...ayat yg kelua dr mulut die..order utk akak vit e,vit c n b complex yer...bleh kn?...korang ape pendapat kalo tgok pic sye nih...asli yer..x de guna 1 hape make up or touch up pon....clear...even mosturizer pon x pakai coz husband ckp g jln2 tgok umah yg masih dlm pembinaan....mode sye:...senyum...

salam saya pun guna vit shaklee set d unt kulit plus esp...sgt ok sbb kulit sy sgt sensitif...cpt menggelupas area dagu,tepi bibir n hidung..jerawat mmg byk tiap hari naik ..plus sy ni ske tkr produk skincare..smpai kne g hospital amik pencuci dr husm tp x jadi jgk smpaila sepupu sy Aeidah Amrun kenalkan produk shaklee ni..skrg bebas je rasa sbb nk period ke ape jrwt x naik byk..sebijik je..parut pudar n kulit dh ok..alhamdulillah

mamafiyya kongsikan testi ni untuk panduan rakan2 sume..jika ada yg berminat sila hubungi mamafiyya untuk mndapatkan konsultasi percuma dr mamafiyya..sila sms/wassap di talian 0195632038

No comments:

Post a Comment