Friday, 1 March 2013

Shaklee..pilihan utama untuk kesihatan

assalamualaikum...
buat sahabat sahabat diluar sana...alhamduillah sehingga ke hari ini kita masih dikurniakan dengan kesihatan yang berpanjangan..di dalam kesibukkan seharian jgn pula kita lupa sesungguhnya kesihatan yg diberi haruslah di isi dengan kerja serta amalan yang berfaedah..

Entry kali ni mamafiyya ingin berkongsi serba sedikit dengan sahabat semua mengenai beberapa kelebihan vitamin shaklee yang di amalkan setiap hari...x salah kebaikkan dikongsi bersama kan?sharing is caring!!!

Mengapa mamafiyya memilih Shaklee sebagai supplimen terbaik untuk diri dan juga keluarga?Sebenarnya kelebihan mengenai shaklee ni dah lama mamafiyya ikuti cuma tidak berkesempatan untuk berkenaan dengan lebih jauh ..namun kesempatan ini mamafiyya ingin memberi peluang kepada sahabat semua merasai sendiri apa itu kehebatan vitamin shaklee.

Shaklee merupakan salah sebuah syarikat yang telah menghasilkan vitamin terbaik dan selamat digunakan untuk semua peringkat umur..ia terkena sejak ebih 50 tahun dahulu..selain tu shaklee juga menjalankan lebih 80,000 ujian kualaiti setiap tahun.mamafiyya sendiri dapat rasai kehebatan vitaminnya dengan pengambilan yang konsisten bagi menyokong kesihatan berpanjangan..

Bagi mereka yang berminat untuk mencari pendapat sampingan juga boleh memilih untuk menjadi ahli seumur hidup disamping mendapat faedah dan ganjarannya..nak tahu mcm mana caranya?Jom sertai mamafiyya dan rakan2 yg lain dalam biznez shaklee ni...

seperti yg kita tahu shaklee juga merupakan salah sebuah syarikat MLM.Tapi...caranya sgt berbeza..lebih telus dan tidak berasaskan skim piramid...bonus akan dibayar berdasarkan usaha yg dilakukan!dan alhamdulillah mamafiyya terpilih untuk menjadi salah seorang ahli bisnes yang dilakukan secara berjamah dan sentisa di guide dengan setiap amalan2 rohani yang sgt berkesan di hati dan keshidupan seharian..

untuk sesiapa yg ingin mengetahui dengan lebih lanjut apakah rahsia di sebalik rangkaian terbaik ini bole sms @ wassap mamafiyya segera..insyaAllah mamafiyya akan beri tunjuk ajar untuk sama2 mengecapi kejayaan.
Salam ukhuwah dari mamafiyya..

No comments:

Post a Comment