Wednesday, 27 March 2013

Testimonial ostematrix~~~~alhamdulillah terbaik

salam buat sahabat sume..
alhamdulillah hari ni telah kembali seperti biasa setelah pulang dari bercuti bersama family tercinta..
entry kali ni mamafiyya nak kongsi dengan sahabat semua mengenai beberapa testimonial mengenai penggunaan ostematrix..
sebelum ni mamafiyya salu menasihatkan rakan2 yg seangkatan 'preggy' dengan mamafiyya kat opis ni mengenai kepentingan pengambilan oste @ kalsium ketika hamil..kerana apa? alhamdulillah mamafiyya dapat rasai sendiri kehebatan oste @ pil kalsium ni sebab tu kalo boleh mamafiyya nak kongsi bersama dengan rakan2 dan juga pembaca di luar sana..
salah sorg pelanggan tetap mamafiyya awal2 pagi lagi dh komen betapa berkesannya oste yg dia amik mlm td sebelum tido..

Puan Wani: "alhamdulillah semalam x dapat tido at last ingat kata2 k.sue pasal pengambilan oste...perut pun time tu mcm rasa lapar tp tkut nk mkn sbb dh lewat mlm lagipun sok pagi dh g checkup klo mkn nnti kena marah ngan nurse plak..then buka botol oste amik mcm besa..alhamdulillah bangun je pagi rasa segar sangat walaupun tido semalam dlm beberapa jam je..best la oste ni.."

" Saya pun lg2 ostematrix lain btl kesannya bangun pagi x liat b4 this kalau baring atas toto i punya punggung sakit macam x leh angkat bila amik oste tu x dak pun rasa gitu..shaklee memang best amik la x rugi pun amik pila kalsium at klinik swasta x sama kesannya oste jg yg best"

 " salam semua
saje nak share produk ostematrix..sy nie pregnant 7 bulan..memang kerap la, mlm2 kena cramp dkt betis n perut yg berulang2 setiap hari..baru 3 hari amalkan ostematrix, 4 biji..mcm x percaya lak..mlm td x kena langsung..walhal hujan lebat n cuace sejuk sgt..bangun pg..betapa lancarnye usus dicuci heheh..pasni tido lena da..x yah bangun mlm nak hilangkan cramp2..tq shaklee"

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat,cure or prevent any disease.

semoga sedikit info yang dikongsi ini boleh memberikan kesedaran kepada kita mengenai betapa pentingnya pengambilan oste @ kalsium buat ibu2 hamil diluar sana..

untuk menempah atau engorder boleh hubungi mamafiyya di talian 019-5632038..jom jana pendapatan bersama mamafiyya..untuk keterangan lanjut juga boleh emailkan ke wafiyyacoomil@gmail.com

No comments:

Post a Comment