Tuesday, 23 April 2013

Kulit Kering??shaklee ada penyelesaiannya!

assalamualaikum
hai kwn2 semua...alhamdulillah kali ni mamafiyya ingin berkongsi dengan semua pembaca mengenai cara nak mengatasi masalah kulit yg kering..xkira lah kulit kaki or tangan..agak2 bila kulit anda terasa mcm tegang semacam tu leh la apply terus cream ajaib ni...
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. 
mamafiyya sendiri sudah mencuba cream ini dan alhamdulillah terasa sgt tekture yg lembut dan tidak melekit..senang klo nk apply kt mane2 pon..especially kalo kt rumah kita ada baby sememangnya perlu ada benda alah ni..

kat cni mamafiyya sertakan beberapa testimonial oleh pengguna yang biasa menggunakan cream herbal ni..
So, apa kita tggu lagi..kalo kita seorang ibu yg prihatin jom sediakan krim ajaib ni kt umah untuk kegunaan yg pelbagai...

Untuk yg berminat dan ingin bertindak segera..cepat hubungi mamafiyya untuk sebarang konsultasi...InsyaAllah mamafiyya akan cuba membantu anda..boleh sms/wassap/viber mamafiyya ditalian 0195632038/0195630373..
atau kepada mereka yg berminat untuk joint mamafiyya menjana pendapatan bersama dipersilakan..iallah mamafiyya akan bongkarkan kepada anda rahsia untuk mencapai pendapatan sehingga 5 angka..


#These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment