Thursday, 4 April 2013

Sering Demam??Bagaimana untuk mengatasi??

 Assalamualaikum rakan2 sekalian....

anda sering tidak sedap badan?????or alami benda2 yg sewaktu dngannya???
  •  sering sakit, selsema, demam.
  • Ibu yang menyusukan anaknya yg mana anaknya demam atau sakit yg berpanjangan.
  • mempunyai masalah imunisasi.
  • sering travel dan kerap ke luar negara.
  • sering stress.
  • yang terdedah dengan bahaya penyakit.
  • tak suka makan banyak vitamin antioksidan, ACE boleh gantikan dengan Nutriferon sepeket sehari.




  • ada mempunyai allergi dan eczema 
 
 Inilah dia imunisasi booster yg terbaik jika kalian mengalami demam or terasa sistem imun  berkurangan..kepada yg sering menganggap panadol penyelamat dikala demam melanda ubahlah persepsi kepada nutriferon shaklee..

Bagaimana ia berfungsi dan bertindak?

Nutriferon MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan. Anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi!
Pemakanan tambahan NutriFeron ™ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama, untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan.


Untuk kali ini Shaklee mengadakan promosi Nutrieferon Buy 6 Free 1..
Apa untungnya kalo kita memborong time promotion ni??
1) Diskaun harga yang sangat berbaloi dan sukar di percayai( walaupun hanya   sekotak)
2) Free membership
3) Cash back
4) Dapat free sekotak worth RM 181.25

Tak mampu nak beli 6 sekaligus???Takpe2...sekotak pun boleh, still dapat juga diskaun harga tu, cuma no 2,3 dan 4 x termasuk..best kan...:-) 

Untuk yg berminat dan ingin bertindak segera..cepat hubungi mamafiyya untuk sebarang konsultasi...InsyaAllah mamafiyya akan cuba membantu anda..boleh sms/wassap/viber mamafiyya ditalian 0195632038/0195630373..

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment