Monday, 8 April 2013

Set kesuburan Shaklee: Alhamdulillah Penantian selama 4 tahun berakhir...

assalamualaikum sahabat semua...hope semua tugas berjalan lancar seperti yg dirancang..
Alhamdulillah hari ni g checkup kt klinik n semuanya ok..nurse pun mcm pelik dgn bacaan hb untuk 2 bulan yg mantain jek..dia siap tanya puan mkn ubat apa??almaklum lah sebelum ni klo g checkup mst ada je msalah..emm mamafiyya ni seorang pembawa thalasemia..cuma x la teruk mana tp tiap kali checkup hb n bp mst rendah..darah pun salu je pekat sgt..nk tahu apa yg mamfiyya amalkan tadaaa....
SET J - IBU HAMIL TRIMESTER 1

ish excited lak citer pasal diri sendiri entri kali ni sebenarnya mamafiyya nk citer pasal kegigihan Abg n kakak mamafiyya berusaha untuk menimang cahaya mata yg menjadi igauan selama 4 thun menanti..Alhamdulillah berkat usaha + kesabaran + tawakal dorang akhirnya semua nya berhasil...
Pada awalnya bermacam2 dugaan yg mereka terpaksa tempuh tp finally segala berlaku sekelip mata...
Setelah berbagai usaha dilakukan mamafiyya cuba memperkenalkan produk Shaklee..dengan harapan segala kedukaan mereka akan berakhir..

IMPIAN JADI KENYATAAN.......

start pengambilan SET KESUBURAN SHAKLEE pada penghujung bulan oktober 2012, sebelum pengambilan suppliment ini kakak ada menjalani pembedahan membuang cyst, dan berbagai proses menurut program kehamilan di hospital..kemudian diikuti dengan pengambilan suppliment Shaklee yg konsisten dan Alhamdulillah berhasil...Set Kesuburan Shaklee yg mamafiyya syorkan adalah
 SET KESUBURAN SHAKLEE

untuk yg berminat boleh hubungi mamafiyya di talian 0195632038...sebarang konsultasi adalah percuma..

 

4 comments:

  1. salam..nk tnya..mcmana pengambilan set kesuburan ni ye?gla tu kena mkn ari2 or smpai ari ke 14 je?
    sy pun start mkn lps buang cyst..

    ReplyDelete
  2. wslm sorii bole akak tau buang cyst tu bila ye?coz kalo baru lpas oprate buang cyst seeloknya recover badan dulu dgn vit c, b, vita-lea n zinc + esp..baru bleh fokus tuk kesuburan..n cra amik gla plak bg akak xde halangan utk amik sebijik setiap hari wlupun period n kalo rse dh kompom preggy baru benti..ape2 leh wassap or sms akk di fon k!iAllah akak akn bantu..gud luck

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Berapa harga 1 set kesuburan ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm sorii...saffa bole pm mamafiyya x?0195632038

      Delete