Wednesday, 15 May 2013

pasti lazat!! jom try resepi esp


Assalamualaikum semua...sambil mlayan tenet mlm ni teringat plak mamafiyya pasal soklan yg salu cust tanya pd mamafiyya..cmna nk bncuh esp samada nk shake esp dgn air je ke or lbleh klo nk cmpur dgn ape2 minuman?? Jawapannya comfirm la bole!! Entry kali ni mamafiyya akan kongsikan dgn kalian beberapa resepi yang mamafiyya penah cuba n rssnya tersgtlah lazat yum 2 .. Antara minuman yg biasa di campur bersama esp ni adalah

# esp + air suam or sejuk
# - utk resepi ni mamafiyya Durango berminat kerana rasanya kurang enak..tp untuk mreka yg gemarkn air kosong n bukan air manis bolelah mncuba resets ini
# esp + fresh milk
# - tdk kisah lh samada susu pnuh cream or yg biasa,, samada yg kt dlm kotak @ susu tepung semuanya bole..tambahan lg yg ada perisa..em rasanya strawberry ok kot..cer try!!
# ESP + Milo                    

# ESP + Twister Oren
# ESP + Fresh Milk + kurma (kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil2 mahupun blend)
# ESP + Ribena
# ESP + Nesvita 3 in 1
# ESP + Susu Anmum
# ESP + campuran buah-buahan dan blend (boleh pilih buah kegemaran anda)
# ESP + Horlicks
# ESP + Nestle Bliss
# ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake




                        






yum2 macam best je kan bukan macam je tau tp mmg best dan penuh dgan khasiat semulajadi..
untuk sebarang pertanyaan bolehlah pm mamafiyya..n kalo nk kongsi resepi pun di alu2kan..sila2!

No comments:

Post a Comment