Wednesday, 1 May 2013

Set kurus shaklee..cantik vs kurus?????

assalamualaikum sahabat2 mamafiyya di luar sana..hope sumenye ok..selamat menyambut hari pekerja..x kira pd yg bekerja gomen @ tidak @ yg bekerja sendiri  dr rumah..
so pagi ni mamafiyya ingin berkongsi satu cerita dan juga pengalaman dr seorang sahabat yg juga dianggap kakak yg penyayang hihihi...
mamafiyya amik testimonial ni dr catatan blognya sendiri..

"kebetulan ramai pulak yang tegur perubahan ummi...sejak berdiet dan amalkan supplement, ramai yang perasan perubahan dari segi penyusutan berat badan ummi dan kulit ummi yang semakin berseri (cewah, pasannnn)... 
Hihihi...alhamdulillah...tapi, yang paling menyeronokkan ummi, sebab suami pun happy dgn perubahan ummi ni..so, ummi masih dlm proses penurunan berat (target 50 kg)...huhuhu...dan penjagaan kulit wajah, untuk suami juga kan...sape yang tak suka nampak cantikkan...
Ramai juga yang bertanya, dlm banyak2 produk shaklee, apa yang ummi amalkan sekarang??? So, ini yg ummi amalkan...
1) Lps breakfast - mkn vitalea (multivitamin), B Comp (kawal stress), Lecithin (utk up metabolisme dan pecahkan lemak) dan esp (utk sel sihat dan kulit anjal)...   
2) Lps lunch - mkn vit c, alfalfa, joint health (mslh kaki), Lecithin...
3) Lps Dinner - mkn collagen (kdg2 wat masker-best...tegang je kulit), zink (utk rambut), Lecithin, garlic. 
4) Sblm tido - ostematrix, vit e @ gla (selang seli) Dan ummi akan make sure minum air at least 3.5 liter sehari... 
Alhamdulillah, badan rasa lbh sihat, bertenaga dan penurunan berat badan menggunakan diet atkins berjalan dgn lbh lancar dengan sokongan pemakanan tambahan ni..." 







so untuk apa kita ragu2 lagi untuk menggunakan set kurus shaklee ni...mamafiyya sgt yakin dengan kesan yg bertindakbalas secara sihat untuk badan kita..ia hanyalah dari shaklee tidak pada jenama lain..
TIPS PENTING :
Program pengurusan berat badan adalah berbeza dengan diet yang extreme. walau apa jua cara, pastikan pemakanan yang betul dan sihat, kurangkan karbohidrat dan lebihkan pengambilan protein, dan pengambilan air yang mencukupi sekurang-kurangnya 3 liter sehari. senaman dan pemakanan yang disiplin juga perlu dipatuhi. 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

untuk sesiapa yg berminat dan ingin mencuba vitamin shaklee boleh menghubungi mamafiyya di talian 019-5632038(call/wassap/sms) sebarang konsultasi adalah percuma..jgn malu bertanya..sebarang persoalan mengenai vitamin shaklee akan cuba mamafiyya jawab..

2 comments: