Sunday, 9 June 2013

Memang Hot!! Collagen Shaklee bertindak balas dalm masa seminggu???

Assalamualaikum sahabat2 di luar sana..
hari ni mamafiyya nak berkonsi sedikit info mengenai collagen yang sedang hangat di pasaran sekarang..
Walaupun Shaklee Collagen Powder ni telah terbukti secara klinikal dapat memperbaiki tekstur kulit dalam masa 8 minggu, tetapi rata-rata pengguna dapat mengalami perubahan positif seawal 7 hari penggunaan! Itu baru 7 hari, kalau dah 8 minggu, confirm meletup habis.

Kenapa kesan yang dapat dirasai bagi mereka yang consume Shaklee Collagen Powder ni sangat cepat?? 
Ini adalah kerana jisim molekulnya yang sangat ringan iaitu 1000 dalton dan kandungan Lactobacillus acidophilus yang membantu penyerapan KOLAGEN dalam tubuh serta merta. 

Rata-rata pengguna Shaklee Collagen Powder sangat teruja dengan kesan yang dapat dirasakan seawal 7 hari hingga 14 hari seperti:
  • Kulit lebih licin dan lembut
  • Kecerahan kulit lebih terserlah 
  • Perubahan positif pada kulit-kulit sensitif dan kasar
  • Complexion kulit lebih rata dan lebih glowing 
  • Jerawat dan parut semakin hilang 
Apa istimewanya Shaklee Collagen Powder ni??

1. sumber premium kolagen marin (bukan rerumpai ya)- ekstrak sisik ikan merah yang diketahui tinggal di laut jauh paling dalam, paling jauh dari pencemaran

2. berat molekular paling rendah 1,000 Dalton yg menyebabkan ia mudah dan pantas diserap ke dalam tubuh

3. tampak lebih muda - bukan kulit sahaja pantas nampak perubahan, rambut + kuku juga. parutan juga cpt hilang

4. rasa lebih muda - kolagen sama penting utk tulang sperti kalsium, kekalkan otot mata supaya anjal, otak sentiasa sihat'

5. Shaklee difference dgn 7 ramuan istimewa - antaranya vitamin C yg galakkan penghasilan kolagen baru, vitamin B metabolise bdn utk bebaskan tenaga yg diperlukan dlm peghasilan kolagen, lactobasillus acidophilus utk kesihatan usus dan menggalakkan penyerapan kolagen.

rugi la syarikat vitamin tak beri added value kepada produk kolagen mereka sendiri kan??
tu sbb kalau customer nk cantik dan tanya set cantik glow memancar, kami jwb collagen sahaja ada semua dan gerenti puas hati.
    

So apa tunggu lagi? hubungi mamafiyya skarang untuk tempah produk ni secepat yang mungkin! fast action fast result!!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Bagi sesiapa yg mengalami masalah yang sama bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya..insyaAllah kita berkongsi sama2 masalah yg dialami.


Kekangan bajet??????????????Jangan risau.Hubungi saya dan saya akan membantu anda-0195632038



Berita baik kepada ibu2 di luar sana yang ingin menjana pendapatan sehingga 5k bersama mamafiyya bolehlah hubungi mamafiyya terus. segala panduan serta petunjuk akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak..bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal..jgn malu jgn segan!ibu2 juga boleh emailkan ke wafiyyacoomil@gmail.com..

No comments:

Post a Comment