Wednesday, 5 June 2013

Wow!!! Vivix Shaklee boleh mengembalikan kesihatan yang optimum????

assalamualaikum..alhamdulillah dengan rezki yang dilimpahkan!!ujian yg mendatang menandakan Allah masih sayangkan hambanya yang sorang ni...
eh membebel panjang plak..hehe bukan apa bila dah diduga lepas Allah beri nikmat tersangat lah hepi hati ni..emm dah pun selesai berdhuha kawan2 macam mana??klo yg sudah alhamdulillah tp pada yg belum ambil masa sekejap sahaja untuk selesaikan dhuha pada waktunya..besar ganjaran yang menanti..

oklah,,entri kali ni mamafiyya nak berkongsi dengan kawan2 semua mengenai KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE. Ramai dari cust mamafiyya mengakui kehebatan 'tonik' ini..

Apakah sebenarnya Vivix ini?
 • Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.
 • Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
 • Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Jangan terkejut ye Ayu Raudhah juga adalah pengguna produk Shaklee. Vivix adalah suplemen favourite Ayu Raudhah sehingga kini. Di antara tip-tip kecantikan Ayu Raudhah ialah;

Tips kecantikan wajah
- Membersihkan dan menjaga muka dengan kerap
- menyapu ais pada muka untuk merawat kulit bermasalah
- Menjalani rawatan muka dari produk2 yang dipercayai

Tips kesihatan rambut
- menggunakan daun bunga raya

Tips kesihatan tubuh badan
- menjaga pemakanan
- melakukan senaman (bangkit tubi 50 kali sebelum tidur)
- mengamalkan sirap Shaklee (Vivix)
VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.


Selain dari Ayu Raudhah, Ashanti juga turut mengamalkan Vivix Shaklee demi memelihara kesihatan tubuh badan.Di samping itu juga Vivix Shaklee juga mempunyai pelbagai Khasiat dan manfaat yang harus kita ketahui.

Walaubagaimanapun, pengambilan Vivix adalah tidak dibenarkan untuk kanak-kanak, wanita hamil dan yang sedang menyusukan bayi kerana ia mengubah DNA.

MANFAAT VIVIX :
 • Untuk kesihatan jantung
 • Untuk kesihatan otak
 • Untuk kesihatan sistem imun
 • Untuk kesihatan sendi
 • Untuk perlindungan antioksidan
 • Untuk peningkatan tenaga pada tahap sellular

VIVIX juga dikenali sebagai TONIK ajaib yang mempu mengatasi dan mengawal :
 • Penyakit Diabetis
 • Sebagai Anti Penuaan
 • Penyakit Asthma
 • Kesihatan badan secara menyeluruh
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Kekangan bajet??????????????Jangan risau.Hubungi saya dan saya akan membantu anda-0195632038

Berita baik kepada ibu2 di luar sana yang ingin menjana pendapatan sehingga 5k bersama mamafiyya bolehlah hubungi mamafiyya terus. segala panduan serta petunjuk akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak..bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal..jgn malu jgn segan!ibu2 juga boleh emailkan ke wafiyyacoomil@gmail.com..

No comments:

Post a Comment