Sunday, 21 July 2013

WOWWW!!!!!!! Set Nutri White Shaklee Memang Hebat!!!!

Assalamualikum semua sahabat2 alam maya sekalian...
emm dh brapa hari x kongsi citer2 ngan korang kan...ok untuk malam hari ni mamafiyya nak sgt kongsikan dengan anda semua mengenai set Penjagaan muka NUTRI WHITE SHAKLEE....

Sebelum2 ni ramai orang tahu kalo nak cantik mesti mkn vitamin jeee..memang betul penjagaan kulit  bermula dari dalam tp kulit luaran juga merupakan komponen utama yang mesti kita titikberatkan...biarlah seimbang kedua2nya baru kesannya menakjubkan x gitu???

Untuk itu Shaklee juga ada set skin care yang memang setanding dengan set2 Jenama Terkemuka seperti SKII, Estee Lauder dan juga jenama2 lain..so x heranlaaa kalo si pengguna set NUTRI WHITE SHAKLEE ni sgt berpuas hati dengan kesan yang dirasai..
Langkah2 penggunaan Produk NutriWhite Shaklee

Membersih

~Gentle Action Make Up Remover & Gentle Deep Foaming Cleanser~
Cara Penggunaan : sapu pada kulit yang basah dan bilas dengan menggunakan air suam.
Fungsi : Kulit akan lebih bersih , licin, lembut, segar dan berseri, menyingkirkan sel kulit mati tanpa meninggalkan sisa

Memperbaharui

~Soothing Radiance Whitening Cleanser~
Cara Penggunaan : Tuang sedikit pada kapas & sapukan perlahan2 ke seluruh muka dan leher.
Fungsi : Memulihkan kulit pada keseimbangan PH semulajadi. Kulit akan jadi lebih anjal & segar serta lembut

Mencerahkan

~ Daily Defense Whitening Essence~
Cara Penggunaan : Apply pada keseluruhan wajah yang bersih, sapu sama rata ke seluruh muka dan leher
Fungsi : melicin, mencerahkan dan menegangkan. Membantu mengeluarkan pigmentasi, melembutkan dan mengurangkan tompokan gelap serta mengelakkan keosakkan akibat dari matahari. Mempunyai Vit c yang aktif untuk memperbaiki kulit

Merawat

~ Spot Whitening Treatment ~
Cara Penggunaan : Sapu sedikit ke kawasan gelap pada kulit, sekali @ 2 kali sehari. Elakkan dari tededah kepada cahaya matahari selepas penyapuan.
Fungsi : Berkesan untuk kurangkan kesan tompokan akibat matahari & jeragat.

Mencegah

~ Ultimate Protection  Whitening Lotion SPF 15 ~
Cara Penggunaan : Untuk kegunaan siang hari, sapu lembut dan ratakan ke seluruh muka & leher, elakkan dari kawasan mata.
Fungsi : Elak keradangan kulit, melindungi kesan buruk dari matahari dan membina Penentangan terhadap kerosakkan alam sekitar.

Menganjalkan

~ Overnight Renewal Whitening Cream ~
Cara Penggunaan : digunakan pada waktu malam, sapu perlahan keseluruh muka dan leher
Fungsi : Meremajakan kulit ketika waktu tidur dan anda akan bangun dengan kulit wajah yang lebih segar dan cerah

Mamafiyya kira langkah2 yang disertakan ini adalah pelengkap untuk mereka yang inginkan kulit yang licin cerah dan berseri dengan Set NutriWhite Shaklee.

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

2 comments:

  1. Assalamu'laikum.

    Dengarnya bole tahan setahun pakai ni.Betul ke? Hehe. biasanya bila kita beli pek besar ni senang sangat nak membazir.

    Bau dia memang tak wangi kan. Tapi masih mnyenangkan untuk dicium?

    Insyaallah ada kesempatan nak juga juga set Nutriwhite Shaklee yang best ni.

    Memang terpengaruh lepas baca review nutriwhite shaklee ni.

    Nak nampak gojes depan suami.
    Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...yup insyaAllah set ni mampu bertahan sehingga setahun hendaknya kerana penggunaanya yg hanya sedikit sahaja...tiada bau dan pewarna tambahan...ok boleh pm mamafiyya utk info selanjutnya..gud luck ya

      Delete