Friday, 23 August 2013

Sejauh mana berkesannya SET KURUS SHAKLEE?????Jom baca!!!!

assalamualaikum semua...
huhuh lamanya x update blog...asik dok terjah blog org jeeek heheh besa laa smbil membaca sambil cari idea..
Lagipun dh msuk 35 week ni badan pun mcm makin slow ckit tp still bertenaga cuma mgkin pergerakan agak terbtas sedikit...almaklumlaaa perut makin berat...so far alhamdulillah baby pun sihat walafiat...

emm akhir2 ni ramai plak yg sms n kol mamafiyya bertanyakan mengenai set kurus shaklee yg meletop tu....
mamafiyya sempat jugak laa merasa kesannya walaupun selepas tu kembang balik dek kerana mengandung lagi huhuhu tp ape pun insyaAllah akn kembali cntik menawan lepas berpantang ahaks perasan!!!!

ini semua testimonial yang mamafiyya kumpul dari beberapa cust tetap produk shaklee..




Ketahui lah wahai sahabat sekalian walaupun ianya mengambil masa sedikit berbanding produk2 lain yg sedang hot di pasaran tp sebenarnya produk shaklee ni bukan sahaja menguruskan dan menslimkan badan anda malah badan jugak akan betambah sihat dan ceria...semenjak diperkenalkan dengan produk ni mamafiyya dh jatuh hati n hingga sekarang masih setia dengan produk ni dan amat2 lah berpuas hati...i love it!!!!
bukan itu saja  malah mamafiyya jugak boleh jana pendapatan dengannya...pendek kata memang best laa tambahan pulaa mamafiyya mendapat group yg sememannya spoting n best....

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

Sunday, 4 August 2013

WOWWW!!!Special Gift Buat Ayah Bonda Tersayang di Kampung~Set Sendi~


Assalamualaikum sahabat2 semua...emm ada yang mula berganjak pulang ke desa tp mamafiyya stay lagi kat cni coz cuti raya x bole amik byak yo laa pasni nak cuti pnjg lak..huhuh 3 bulan la kot??ape pun mamafiyya nak amik kesempatan ni untuk ucapkan selamat menyambut hari raya Aidilfitri maaf zahir dan batin..mgkin ada sesetengah penulisan mamafiyya menyinggung perasaan kalian semua..besa la hamba yg lemah msti ada wat silap kn2???
Apa special gift anda buat yang menanti di kampung halaman?? mamafiyya suggestkan untuk kalian semua julung2 kalinya berikan yg terbaik buat ayahbonda pasti terpancar keseronokkan di wajah mereka bila sekali sekala dapat present dr anak tercinta...

Duit bukanlah menjadi pengukur kasih sayang sesama kita malah pabila dapat melihat mereka sihat dan bertenaga sudah pasti membuatkan kita berasa lega..apatah lagi buat kalian yang berada jauh dari mereka mungkin kesempatan untuk selalu melawat mereka juga terbatas...so gunakan kesempatan yg ada untuk si anak tunjukkan betapa kasih dan sayangnya mereka pd ibu ayah tercinta...

kalian boleh dapatkan segala info dari mamafiyya berkenaan supplement yg memang meletops sekarang..kami menawakan pelbagai set2 kesihatan dari mereka yang masih di dalm perut mahupun yang lanjut usianya..semuanya lengkap di sini...

selalunya istimewa buat ibu ayah yang lanjut usianya mungkin mereka selalu mengeluh pada anda sakit sendi serta bahagian2 yang lain yang melibatkan tulang serta urat,,anda boleh hadiahkan pada mereka Set Sendi Shaklee ini..
Bagaimanakah cara nak mengatasi sakit sendi ini? Senang sahaja. Amalkan tiga kaedah ini:

Kaedah 1 : Mengekalkan tulang rawan yang sihat
Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepad sendi dalam tiga(3) cara :
(i) menyokong keselesaan sendi
(ii) memelihara tisu penyambung yang sihat
(iii) meningkatkan kesan kusyen
Kaedah 2 : Mengurangkan inflamasi
Omega Guard Shaklee adalah omega3 yang  melambatkan degradasi tulang rawan. ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omeg- juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas.Kajian terkini menunjukkan pengambilan asid lemak omega 3 bersama glukosamina dapat meningkatkankesihatan sendi daripada mengambil glukosamina sahaja. 
Kaedah 3 : Mengekalkan sel tulang yang sihat

Ostematrix Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi. Ramai orang mengambil terlalu banyak kalsium tetapi tidak cukup magnesium. Kajian menunjukkan pengambilan kalsium berlebihan bukan sahaja membantu menguatkan tulang temulang tatapi juga membantu mengurangkan gejala osteoarthritis.

Selain itu untuk mereka yang mengalami masalah selain dari sendi juga boleh terus meujuk mamafiyya  keana Shaklee menyediakan set lengkap untuk kesihatan tubuh badan kita..

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani
 

Thursday, 1 August 2013

CoQ Health Plus~Penawar untuk Sakit Jantung

Assalamualaikum 
buat sahabat2 di luar sana..emm penah dengar x pasal coq10 ni??xpenah dengar kot??tp kalo ada yang penah dengar tu bagusss!!tapi buat yang belum tau jom sama2 kita dapat ilmu dari info ni..

SUBANG JAYA 8 Jun - Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee Malaysia), melancarkan CoQHealth Plus yang dapat membantu menyokong jantung sihat dan menangani masalah penyakit kardiovaskular yang juga pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat Malaysia.
Presiden Shaklee Antarabangsa, Bradford Richardson berkata, produk terbaharu yang ditawarkan itu mengandungi kesemua perubatan semulajadi daripada campuran 28 miligram (mg) zat makanan larut lemak yang hadir secara semulajadi di dalam tubuh badan (CoQ10) beserta Vitamin E dan ekstrak teh hijau.
"Produk ini didatangkan di dalam bentuk kapsul dengan bantuan minyak kacang soya bagi memastikan penguraian serta penyerapan yang maksimum dalam sistem tubuh badan ketika diambil.
"Dengan sebiji kapsul yang diambil sehari selepas makan, ia mampu menyokong penghasilan tenaga bagi jantung, meningkatkan peredaran serta membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah serta juga kaya dengan lain-lain kebaikan," katanya di sini hari ini.
Beliau berkata demikian dalam ucapan perasmian Persidangan Kebangsaan Shaklee 2012/2013.
CoQHealth Plus dijual pada harga RM124 kepada bukan ahli manakala hanya RM99 bagi ahli.
Yang turut hadir Pengurus Besar Serantau Shaklee, Victor Lim dan Naib Presiden Kanan Pemasaran Global Shaklee, Cindy Latham.

ini adalah keratan akhbar majlis pelancaran produk CoQ Health Plus dari Shaklee buat mereka yang betul2 mempunyai kesedaran betapa pentingnya menyayangi jantung anda...



Keistimewaan CoQHealth Plus Shaklee berbanding jenama-jenama lain di pasaran

  • Anda tidak perlu memakan 1.7kg ayam atau 28 cawan brokoli untuk mendapatkan jumlah 28mg CoQ10 dari CoQHealth Plus.
  • Kombinasi CoQ10 dan Vitamin E di dalam CoQHealth Plus mengukuhkan keupayaan antioksidan Vitamin E kerana CoQ10 membantu mengitar semula vitamin E, dan memberikan perlindungan antioksidan yang berterusan.
  • Ekstrak Teh Hijau mengandungi procyanidins yang membantu kekuatan tisu kapilari darah dan jantung
  • CoQ10 semulajadi daripada yis melalui kaedah penapaian.
  • Tanpa gluten   
Siapa yang sesuai mengambil Supplement ini???
  • Amat sesuai buat mereka yang mengalami masalah kegagalan jantung, disahkan mengalami sakit jantung, pesakit yang mempunyai yahap kolestrol yang tinggi, dan mereka yang mengalami hipertensi yang tersangat.
  • Juga sesuai diambil oleh mereka yang berumur 21 tahun ke atas untuk tindakan pencegahan
  • Orang yang mempunyai penyakit2 kronik yang disarankan oleh doktor untuk mengambil ubat ubatan yang boleh menyebabkan tahap nutrien coenzyme Q10 akan menurun
  • Pengambilan 1 biji sehari selepas makan
so sikit sebanyak dapat memberi info lah hendaknya buat kalian semua..
xkan kita nak tunggu sampai betul2 disahkan mempunyai sakit jantung baru kita nak mencari penawar..@pun buat org tersayang kita di kg..inilah masanya untuk kita hadiahkan kepada mereka tanda kasih sayang dari seorang ank walaupun kita tahu ajal maut tetap di tangan Tuhan tapi x salah kn kalo kita berikhtiar..
''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani