Friday, 23 August 2013

Sejauh mana berkesannya SET KURUS SHAKLEE?????Jom baca!!!!

assalamualaikum semua...
huhuh lamanya x update blog...asik dok terjah blog org jeeek heheh besa laa smbil membaca sambil cari idea..
Lagipun dh msuk 35 week ni badan pun mcm makin slow ckit tp still bertenaga cuma mgkin pergerakan agak terbtas sedikit...almaklumlaaa perut makin berat...so far alhamdulillah baby pun sihat walafiat...

emm akhir2 ni ramai plak yg sms n kol mamafiyya bertanyakan mengenai set kurus shaklee yg meletop tu....
mamafiyya sempat jugak laa merasa kesannya walaupun selepas tu kembang balik dek kerana mengandung lagi huhuhu tp ape pun insyaAllah akn kembali cntik menawan lepas berpantang ahaks perasan!!!!

ini semua testimonial yang mamafiyya kumpul dari beberapa cust tetap produk shaklee..




Ketahui lah wahai sahabat sekalian walaupun ianya mengambil masa sedikit berbanding produk2 lain yg sedang hot di pasaran tp sebenarnya produk shaklee ni bukan sahaja menguruskan dan menslimkan badan anda malah badan jugak akan betambah sihat dan ceria...semenjak diperkenalkan dengan produk ni mamafiyya dh jatuh hati n hingga sekarang masih setia dengan produk ni dan amat2 lah berpuas hati...i love it!!!!
bukan itu saja  malah mamafiyya jugak boleh jana pendapatan dengannya...pendek kata memang best laa tambahan pulaa mamafiyya mendapat group yg sememannya spoting n best....

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

No comments:

Post a Comment