Thursday, 31 October 2013

Inginkan Side Income yang Lumayan dan Halal???

Hampir setiap saat ada sahaja peluang2 serta petua bagaimana anda boleh dapatkan side income dengan mudah bahkan dengan hanya login fb,instagram,tweeter @ yang sama waktu dengannya sudah melayakkan anda mendapat hasil yang tidak terjangka dan terduga..
Tambahan pula di abad ini ramai di kalangan wanita di luar sana yang mengalami satu tranformasi di mana tidak mustahil untuk mereka sama2 berjaya di dalam apa jua bidang serta lapangan yang diceburi malahan dalam bidang perniagaan atau bisnes yang merebak dan bercambah bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan..biar apa pun pilihan anda sudah pasti ciri2 serta sistem dan juga cara perniagaan itu dijalankan sangat dititik beratkan..

Seperti sedia maklum bisnes yang diinginkan mestilah bercirikan:
* tidak membazir masa dan tenaga anda
* tidak mengganggu gugat tanggungjawab harian sama ada yang bekerjaya @ surirumah sepenuh masa
* tiada tekanan daripada upline @ orang atasan 
* tidak hanya sekadar "hangat2 tahi ayam"
* tidak perlu untuk keluar mencari downline
* dan yang paling utama adalah pendapatan lumayan dan pastinya HALAL
Pelbagai persoalan timbul apabila seseorang itu WORKING MOM @ SURI RUMAH.Mampukah saya menjana pendapatan sampingan dengan SHAKLEE sedangkan saya terlau sibuk dengan kerjaya dan juga tanggungjawab di rumah??

PASTI BOLEH!!sekiranya:
~ anda memilih guru (upline) yang betul
~ support dari group yang hebat
~ keinginan yang tinggi utk berjaya
~ tidak merasa ia adalah satu beban

Saya sendiri merupakan seorang ibu yang bekerja..keluar pagi balik petang kadang2 malam kerana kerja saya tidak menentu bergantung kepada arahan. Namun saya tidak pernah merasa terbeban dengan bisnes ini malahan saya gembira dan rasa enjoy melakukan perniagaan ini dari sehari ke sehari..alhamdulillah..ini kerana guru saya adalah seorang upline yang hebat..Beliau juga seorang yang bekerjaya dan sangat sibuk dengan tugas2 di mahkamah tetapi masih sempat untuk keep in touch bersama anak2(donline) dan tidak pernah jemu untuk berkongsi segala tips untuk berjaya..dan kini saya sudah memperolehi side income yang x pernah sama sekali saya duga..ianya melebihi gaji saya sebulan..

Dengan kemudahan teknologi masakini yang tiada sempadan, tunjuk ajar dari guru yang bermotivasi tinggi serta support dari group yang sangat hebat, anda juga pasti tidak terkecuali mempunyai pendapatan yang lebih dari 5 angka sebulan.
Oleh itu jom sertai saya untuk sama2 memartabatkan sistem perniagaan yang mengikut kehendak syarak..

Kepada yang berminat boleh email kepada saya di wafiyyacoomil@gmail.com atau boleh terus call/sms/whatsapp ke talian 0195632038

No comments:

Post a Comment