Saturday, 5 October 2013

Kehebatan Shaklee Collagen Powder!!

Assalamualaikum...
alhamdulillah setelah sekian lama x meng'update' blog ni akhirnya hari diberi kesempatan dan semangat untuk terus berkongsi dengan anda semua di luar sana tentang product shaklee yang sememnagnya dah diketahui ramai tentang kehebatannya..

Promosi datang lagi!!
akhirnya yang di tunggu2 telah pun tiba...mana x nya..barang mahal jatuh harga!!!!
jom laa grab sekarang juz contact mamafiyya or wassap!!leh kita borak2 tentang kehebatan collagen yang sememangnya berbaloi2 untuk mereka yang mempunyai masalah kulit or yang mengalami masalah dalaman..insyaAllah collagen ni sgt membantu...

Sebelum tu jom sama2 kita kaji apa yang terkandung dalam SCP yang dikatakan sangat2 best dan meletops ni... 

Terdiri daripada:
~ Kolagen ikan~ memberikan kesan elastin untuk mengekalkan keanjalan kulit
~Ekstrak kulit kerangan~ mengandungi glukosamina sebagai pelincir sendi, menghidrat mata dan 
                                     melegakan ketidakselesaan mata
~Lactobacillus acidophilus~ meningkatkan penyerapan kolagen
~Ekstrak biji camellia japonica~ mengandungi asid oleik & isoflavon untuk mengekalakan nutrisi 
                                               dan penghidratan
~Ekstrak pfaffia~ merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon & meningkatkan tenaga 
                           batin, prestasi & tenaga
~Vitamin c~ menggalakkan pengeluaran kolagen & menentang radikal bebas
~Vitamin B2&B6~ membekalkan tenaga penting dalam proses pengeluaran kolagen di dalam sel 
                            tubuh
Selain tu collagen ni juga dilengkapi dengan asid hidraulik untuk kekalkan kelembapan kulit...nak tau x? 1 gram asid hidraulik ni boleh menahan 6 liter air dalam badan tau!! so sesapa yang malas nk minum air boleh lah mencuba collagen powder ni..



Cadangan Pengambilan:
~bancuh 1 sachet Shaklee Collagen Powder bersama 1 sudu Perfomance Drink + 400 ml air
~sesuai di ambil pagi @ malam


''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

No comments:

Post a Comment