Saturday, 5 October 2013

Semuanya di hujung jari..

weeeehoooo....
rasanya satu nikmat yang x terhingga Allah kurniakan...Alhamdulillah syukur padamu ya Allah....
akhirnya boleh jugak order online dengan shaklee..tq Allah.. 
tq Shaklee!!
mana x nya..tiap kali g branch punya la penuh org siap dah de giliran lagi..last2 sampai turn kita brg semua habis hermmmm....tp skang ni dh boleh rasa lega sebab dh boleh shoping online...
so buat sesapa yang nak tumpang order jom arrr sertai mamafiyya n family...best wat bisnes gini...selain tu dapat bantu orang kurangkan sakit sekaligus ada yang beransur sembuh dengan shaklee..tapi ape pun semua yang baik tu dari Allah..alhamdulillah...
boleh kol/sms/wassap mamafiyya di talian 0195632038/01110830519

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

No comments:

Post a Comment