Thursday, 28 November 2013

Set Kesihatan yang anda cari ada di sini..All About Supplement

hai assalamualaikum...
arini msih lg kt kg menikmati keindahan cipataan Allah yg maha esa..emm segar dan nyaman ja rasa...hihi msih lg mengadap tablet setelah anak2 semuanya tido..
niat di hati nk kuar tlg mak kt dapur tp msihnlagi sempat nk citer2 kt cni...
ok utk pngetahuan anda semua sekali lagi mamafiyya nk story2 psal ubat tp aure x dan nk citer panjang cumanya klo kwn2 sume nak menghadapi masalah2 kesihatan yg rumit dan juga inginkan supplement @ ubat2 yg sesuai boleh laa jenguk kat cni..in sha Allah kat cni semuanya ada..
mamafiyya membekalkan set2 kesihatan Shaklee:
♡set tambah susu
♥set berpantang
♡set kencing manis
♥set darah tinggi
♡set kurus
♥set resdung
♡set skin care
♥set rambut gugur
♡set manjaku bijak
♥set kesuburan
♡set gout
♥set kesihatan lelaki &wanita
♡set buasir
♥set tambah berat badan
♡set fibroid
♥set hempedu
♡set rumahku syurgaku
♥set ikal mayang
♡set laundry nano
dan pelbagai set2 kesihatan yg sememangnya anda cari untuk menjadi sebahagian dari ikhtiar merawat masalah kesihatan yang dihadapi..
selain tu kalo ada niat nk hadiahkan utk mak ayah tersayang dan nk tgok dorang semua sihat dan ceria,cepat2 pm mamafiyya 0195632038..harga yang istimewa menanti anda..
ok see ull on wassap or sms!
hihi jom jenguk dapur japs mak mcm dh stat memasak...ape2 hal sms yeep wassap yeep

Wednesday, 27 November 2013

Tekanan darah terlalu tinggi??

assalamualaikum...kali ini mamafiyya ingin berkongsi mengnai penyakit darah tinggi yg kian menular di kalangan masyarakat kita kini...tidak mengenal usia tekanan darah yg mendadak naik ini ada punca2nya..sebelum mamafiyya terangkn punca2nya jom kita ketahui dahulu apakah sebenar yg dikatakan penyakit darah tinggi?

Tekanan darah tinggi adalah satu keadaan di mana tekanan yang dikenakan oleh darah terhadap dinding arteri atau saluran darah anda lebih tinggi dari yang sepatutnya dan akhirnya menyebabkan pelbagai ancaman kesihatan seperti strok dan sakit jantung.

Sedar tidak sedar ayah kesayangan mamafiyya sendiri mengalami penyakit ini sudah masuk 5 hingga 6 tahun..ayah tidak pernah menyangka bahawa tekanan darahnya adalah tidak stabil kerana tahap kesihatan ayah tersangat baik..namun apabila berlaku satu keadaan di mana ayah mengalami pra strok yang melibatkan sebelah badan ayah menjadi tidak berfungsi seperti sediakala..walaupun keadaannya ketika itu tidak lah begitu teruk namun agak memeranjatkan kami sekeluarga..

pelbagai rawatan serta ubat2an di beli, makan n minum di jaga dengan baik namun tekanan darah serta tahap kolestrol dlm darah tetap juga tidak menampakkan penurunan..sehinggalah mamafiyya berjumpa dengan pil2 magic dr shaklee ni..disamping part time sebagai (ahli perniagaan dimalam hari) mamafiyya tidak melepaskan peluang ini utk membekalkan ayah dengan vitamin2 magic ni..

Pada awalnya ayah mengamalkan Advanced Joint Health Tablet. ini kerana ayah mengalami pra strok dan kaki ayah sering merasa kebas dan berjaan dengan menggunakan tongkat. Sembahyang pun kena duduk atas kerusi kalo tidak mmg duduk terus kat lantai. Kemudian setelah hampir 2 minggu ayah mengamalkan AJHT ni alhamdulillah mamafiyya dapat tahu ayah dah boleh sembahyang seperti biasa..mampu untuk berdiri,duduk dan bangun kembali tanpa menggunakan sebarang sokongan tongkat mahupun kerusi...alhamdulillah syukur sgt..terima kasih ya Allah kerana kurniakan kesihatan buat ayah..
Habis satu bab tapi masih ada lagi satu bab yang merunsingkan ayah..darahnya sentiasa pada bacaan yg sangat tinggi..sekali lagi mamafiyya amik peluang ni untuk merawat ayah..biarpun mamafiyya bukanlah seorang doktor tetapi untuk melihat ayah pulih dan sihat itu adalah impian mamafiyya..kali ini mamafiyya bekalkan ayah dengan set darah tinggi Shaklee..
Garlic dan juga Omega..ayah x membantah dan ikut saja apa yang mamafiyya suruh dan alhamdulillah berbekalkan semangat ayah yang sgt tinggi untuk sembuh dan pengambilan yg konsisten bacaan koestrol ayah sudah menjadi normal..sekali lagi mamafiyya panjatkan berjuta kesyukuran ke hadrat Ilahi..

In sha Allah tengah tunggu nak blik kampung berikan tonik magic yg cntik ni untuk ayah..hope dengan pengambilan VIVIX kali ini akn membuatkan ayah sihat semula dan boeh menjalankan tugasnya sebagai Imam seperti biasa..
haaa sambil tengah ingat ni untuk sesapa yg nak Vivix dengan harga yg sgt2 murah beh pm mamafiyya smemntara msih dlm promotion time..cepat2 dapatkan VIVIX dan hadiahkan pada org yg anda sayangi



''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

Ubat Kurus Terlajak Laris...Pasti tidak mengecewakan!!!

Alhamdulillah....Buat mereka di luar sana yang masih2 tercari Set Kurus yang betul2 menjaminkan janji yang ditepati dan menjadikan tubuh badan anda langsing dan sihat disamping dapat menikmati kelebihan yg berganda..
 #creadit to master herny
Inilah dia Set Shape Up yang anda tunggu2!
Kelebihan  yang dijanjikan jika anda memiliki dan mengamalkan secara konsisten mamafiyya tidak ragu2 lagi anda pasti dapat memiliki bentuk tubuh badan yg diidamkan..
tp yg pasti anda perlu habiskan set ni dan  impian anda akan menjadi nyata..
Selain dari itu anda juga berpeluang memperolehi beberapa kelebihan yang tidak terdapat di mana2 toko jamu ataupun kiosk2 ubat yang menjual ubat langsing seperti yang diinginkan..Antaranya:
* Keahlian anda sebagai ahli shaklee dan juga pengedar shaklee adalah percuma
* Penghantaran juga adalah percuma
* Cash Rebat di tangan anda
* Peluang perniagaan yang luas
Mamafiyya pasti dan yakin anda mampu memiliki bentuk badan yang anda idam2kan seama ini..kepada sesiapa yang ingin mendapatkan set ini hanya perlu wassap or sms mamafiyya!
Saper x nak kurus dengan tidak menjejaskan kesihatan malah dengan set ini kesihatan anda juga akan berkekalan kerana kami menjanjikan bahan2 yang semulajadi dan tidak memudharatkan..
mamafiyya akan guide anda sampai anda berjaya.

Di sini juga mamafiyya sertakan cara2 pengambilan vitamin supaya proses pengurusan badan anda berjalan lancar
Breakfast
2 scoop CINCH(boleh dicampur bersama sebarang minuman kegemaran anda)
afalfa 3-5 biji
Selepas Lunch
Lecithin 3 biji dan juga Omega 3 biji
+ secawan Cinch Tea Mix
Malam 
Cinch 2 scoop
Lecithin 3 selepas lite dinner jika lapar
Sebelum Tido
HerbLax 4 biji selang dengan pengambian alfafa
(kalo dah amik alfafa x yah amik herblax)

Bertindak dari sekarang untuk dapatkan kesan yang segera dan sangat2 berbaloi...jangan malu dan segan untuk berkongsi masalah kesihatan anda in sha Allah mamafiyya akan cuba membantu..

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

Monday, 25 November 2013

Pengalaman pertama preggy n deliver bersama shaklee

assalamualaikum n selamat mlm♥♥♥
alhamdulillah untuk kali ni mamafiyya diberi peluang preggy n deliver bersama shaklee..
mmg ni laa pengalaman yg berbeza berbanding msa melalui saat2 preggy 1st baby♡wafiyya♡

Alhamdulillah syukur ke hadratMu yaAllah....semuanya berjalan dgn lncar...cuma keinginan mamafiyya utk merasa bersalin normal utk kli ni x tercapai...namun mamafiyya tau Allah lebih mengetahui mengapa mamafiyya terpaksa d operate juga akhirnya walaupun dh msuk labour room lebih awal...

apepun kesihatan mamafiyya n baby teramatlah baik..syukur ya Allah...
inilah baby kedua mamafiyya..Afif Afnan nama diberi...

semakin hari dah semakin pandai anak ummi ni...alhamdulillah hari ni sdah 69 hari mamafiyya bersalin...rasa macam baru je semalam melepasi saat2 genting bersalin..
Pada awalnya mamafiyya mmg nak sangat bersalin secara normal tapi apakan daya Allah penentu segalanya..
 Apepun mamafiyya amat2 bersyukur kerana sudahpun memiliki seorang putera dan seorang puteri penyeri hidup mamafiyya...

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

Tuesday, 19 November 2013

Terbaiiiik!!! VIVIX -penemuan terkini yg hebat

Seperti yang kita sedia maklum vivix merupakan penemuan terkini yg nyata memberi kesan dan impak yg hebat terhadap pesakit2 kronik..ini kerana telah ramai di kalangan pesakit yang mencuba berikhtiar mencari penawar untuk penyakit2 kronik yg dihidap telah menemui sejenis TONIK MAGIK sebagai ubat..
Alhamdulillah dengan hanya sesudu kecil (teaspoon) setiap hari bisa mengembalikan kesihatan seperti sediakala..tapi perlu diingat apa pun yang kita makan dan ambil sebagai ubat mestilah disertai dengan niat yg baik kerana Allah..
 Di sini mamafiyya kongsikan beberapa testimonial dari sahabat2 mamafiyya sendiri mengenai keberkesanannya tonik magic ni..

So..untuk sesapa yg ingin dapatkan boleh terus hubungi mamafiyya di talian..0195632038

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani