Sunday, 8 December 2013

Tips Atasi Masalah Bau Mulut

Assalamualaikum sahabat semua...
u olls sume tau x Herbalax Shaklee ni boleh atasi masalah bau mulut??

Ramuan Herb-Lax Shaklee ni terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisional dan teknologi barat.
Herb-Lax Shaklee mengandungi 9 herba semulajadi iaitu alfalfa leaves,senna leaves,anise seed,blue malva flower,buckthorn bark,licorice root,rhubarb root,fennel seed dan culver's root.tuuu dia mamafiyya pun x tau ape benda laa ni kalo x tengok pic n nama dlm b.melayu huhuhu..xpe japgi kita kenal ape benda la ni yee..

Sifat Herb-Lax Shaklee 
<<mengalakkan tindakkan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.>>

Manfaat Herb-Lax Shaklee  
1. Menyingkirkan najis yang tersekat.
2. Merangsang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
3. Membantu masalah sembelit.
4. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakkan usus (natural bowel movement) dan secara langsung membantu masalah sembelit.
5. Mengempiskan perut.
6. Menyokong kesihatan usus.
7. Membantu menyahtoksin badan.
8. Herb Lax Shaklee membantu mengurangkan atau memberi rasa kepejalan pada perut.Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman teh herba.
9. Membantu masalah bau mulut dan bau badan.
10.Mengelakkan kembung perut.
11.Mencegah penyakit kulit.

 Ramuan yang terkandung didalam Herb-Lax Shaklee 
 Alfalfa Leaves - Membersihkan usus,darah dan hati.
Anise Seed - Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.

 Blue Malva Flower -Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.

Barkthorn Bark - Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakkan dan memberi lembapan kepada usus.
Culver's Root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan bagus untuk asthma.

Fennel Seed(Jintan Manis)- Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol.Membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.

 Licorice Roots - Membantu proses detoksifikasi
Rhubarb Root- Herba yang banyak digunakan dalam perubatan cina sebagai antibiotik.
 Senna Leaves - Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut,mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.


Info:

  • Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan.Manakala dibawah kondisi normal,Herb-Lax Shaklee menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.
  • Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5-8 biji dan boleh kembali kepada dos biasa setelah proses penghadaman kembali normal.
  • Herb-Lax sangat sesuai diambil bersama Lecithin dan Alfalfa bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan.

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

Wednesday, 4 December 2013

Anak2ku Cerdas dan Pintar dengan OMEGA GUARD SHAKLEE

Assalamualaikum semua..
xde kata yg indah melaikan alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi bila dapat tengok anak2 membesar depan mata dalam keadaan yang sangat baik..

walaupun kadang2 terpaksa berdepan dengan demam, selsema, batuk dan juga kahak yg banyak tapi berkat dari amalan sukakan vitamin yg mamafiyya mmg terapkn pd kakak buatkan demam n juga selsema n batuk hanya amik msa 2 hingga 3 hari je untuk baik..sememangnya ubat itu dari Allah tp mamafiyya nk tekankn kt cni ikhtiar pengambilan ubat dan juga suplimen turut membantu..so nak tau apa jenis vitamin yg mamafiyya n anak2 comel ni amalkan??
untuk c kakak wafiyya aka k.long fiyya mamafiyya dh mula bagi  kakak amik VITAMIN C CHEWABLE, OMEGA GUARD dan MEALSHAKE...
 dan alhamdulillah dia membesar dengan hebat sekali dan cita2 mamafiyya buat anak2 comil ni utk bagi ilmu dunia dan akhirat yang secukupnya in sha Allah..

 

dan untuk c adik pulak mamafiyya dah consume dr awal preggy trimester ke 2 lagi dengan vitamin serta suplimen yang sepatutnya untuk kesiatan baby dalam kndungan dan juga utk mamafiyya sendiri..
 baru2 ni adik terkena selsema dan batuk..yg cyannya kahak adik macam x mo pecah...bila time dia batuk kita plak yg rasa mcm perit sgt..org ckp baby kecik x bleh bg obat sembarangan kn..so mamafiyya amik inisiatif utk ubatkan dia melalui susu badan yg fresh..memandangkan memang mamafiyya ngah consume set slimming breasfeeding so mmg niat sgt laa omega yg mamafiyya amik hari2 tu boleh ubati batuk adik dan finally alhamdulillah dlm masa 3 4 hari kahak adik sudah kurang dan batuk pn hilang...syukur sgt Allah perkenankan niat dan makbulkan doa mamafiyya..pendek kata OMEGA GUARD ni sememangnya awesome!! n mamafiyya suggestkan sgt utk ibu2 di luar sana adakan sebotol omega di rumah utk masalah2 seperti ini..untuk dptkan omega bolehlah menghubungi mamafiyya..in sha Allah harga terbaik untuk anda semua..

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

Tuesday, 3 December 2013

Best!!!!Jom Kurus Dengan Omega Guard

assalmualaikum semua...
bulan ni punya promo OMEGA GUARD!!Buy 6 Free 1...sape nak bagi saja2 beli 6 percuma 1 macam ni...
bukannya murah minyak ikan nii.dah tersohor satu dunia minyak ikan  nie laaa yg paling best sekali berbanding dengan jenama2 lain..So jom grab sekarang kalo betul2 nak rebut peluang ni...dah la dapat free 1 dia punya kelebihan x yah citer laa mmg hebat, tmbh lagi boleh dapat keahlian pecuma kalo kita grab keenam2 botol ni..fuuuh mmg spesel tul kn??
Haaa yg ni plak model untuk iklan ni..hikhik yg baju ijau ni dia amik omega sebab tu nmpak seliim jee..emm best kan kalo kita nak betul turunkan berat badan amalkan pengambilan omega guard shaklee dalam diet seharian kita..

Kenapa saya kata dengan Omega kita boleh kurus?ada apa ye dlm omega ni??

Omega Bakar Lemak 
--> Pengambilan 3 biji sehari selepas sarapan/ lunch mampu memberi rasa kurang lapar kepada anda.

--> berfungsi membakar lemak dan meningkatkan metabolisma

--> kajian dilakukan di Jepun & Czech Republic mencadangkan bahawa omega 3 mampu menghalang pembentukan lemak badan hodoh & menggalakkan  pembakaran lemak dengan cepat.

--> Satu kajian di Australia menunjukkan pembakaran lemak yg lebih tinggi semasa senaman dilakukan  apabila mengambil omega 3 berbanding mereka yg tidak mengambilnya semasa bersukan.

--> membantu masalah perut buncit dan obesiti.

--> kesimpulannya omega mampu mengurangkan selera makan disamping membakar lemak dengan cepat.


so untuk dapatkan omega dengan harga promosi cepat2 wassap mamafiyya..sms pn boleh..kalo rasa xnak beli byk sgt, 2 pn mamafiyya akan bagi dengan harga yg sangat2 murah...jgn isau k!

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani