Wednesday, 4 December 2013

Anak2ku Cerdas dan Pintar dengan OMEGA GUARD SHAKLEE

Assalamualaikum semua..
xde kata yg indah melaikan alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi bila dapat tengok anak2 membesar depan mata dalam keadaan yang sangat baik..

walaupun kadang2 terpaksa berdepan dengan demam, selsema, batuk dan juga kahak yg banyak tapi berkat dari amalan sukakan vitamin yg mamafiyya mmg terapkn pd kakak buatkan demam n juga selsema n batuk hanya amik msa 2 hingga 3 hari je untuk baik..sememangnya ubat itu dari Allah tp mamafiyya nk tekankn kt cni ikhtiar pengambilan ubat dan juga suplimen turut membantu..so nak tau apa jenis vitamin yg mamafiyya n anak2 comel ni amalkan??
untuk c kakak wafiyya aka k.long fiyya mamafiyya dh mula bagi  kakak amik VITAMIN C CHEWABLE, OMEGA GUARD dan MEALSHAKE...
 dan alhamdulillah dia membesar dengan hebat sekali dan cita2 mamafiyya buat anak2 comil ni utk bagi ilmu dunia dan akhirat yang secukupnya in sha Allah..

 

dan untuk c adik pulak mamafiyya dah consume dr awal preggy trimester ke 2 lagi dengan vitamin serta suplimen yang sepatutnya untuk kesiatan baby dalam kndungan dan juga utk mamafiyya sendiri..
 baru2 ni adik terkena selsema dan batuk..yg cyannya kahak adik macam x mo pecah...bila time dia batuk kita plak yg rasa mcm perit sgt..org ckp baby kecik x bleh bg obat sembarangan kn..so mamafiyya amik inisiatif utk ubatkan dia melalui susu badan yg fresh..memandangkan memang mamafiyya ngah consume set slimming breasfeeding so mmg niat sgt laa omega yg mamafiyya amik hari2 tu boleh ubati batuk adik dan finally alhamdulillah dlm masa 3 4 hari kahak adik sudah kurang dan batuk pn hilang...syukur sgt Allah perkenankan niat dan makbulkan doa mamafiyya..pendek kata OMEGA GUARD ni sememangnya awesome!! n mamafiyya suggestkan sgt utk ibu2 di luar sana adakan sebotol omega di rumah utk masalah2 seperti ini..untuk dptkan omega bolehlah menghubungi mamafiyya..in sha Allah harga terbaik untuk anda semua..

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

No comments:

Post a Comment