Tuesday, 3 December 2013

Best!!!!Jom Kurus Dengan Omega Guard

assalmualaikum semua...
bulan ni punya promo OMEGA GUARD!!Buy 6 Free 1...sape nak bagi saja2 beli 6 percuma 1 macam ni...
bukannya murah minyak ikan nii.dah tersohor satu dunia minyak ikan  nie laaa yg paling best sekali berbanding dengan jenama2 lain..So jom grab sekarang kalo betul2 nak rebut peluang ni...dah la dapat free 1 dia punya kelebihan x yah citer laa mmg hebat, tmbh lagi boleh dapat keahlian pecuma kalo kita grab keenam2 botol ni..fuuuh mmg spesel tul kn??
Haaa yg ni plak model untuk iklan ni..hikhik yg baju ijau ni dia amik omega sebab tu nmpak seliim jee..emm best kan kalo kita nak betul turunkan berat badan amalkan pengambilan omega guard shaklee dalam diet seharian kita..

Kenapa saya kata dengan Omega kita boleh kurus?ada apa ye dlm omega ni??

Omega Bakar Lemak 
--> Pengambilan 3 biji sehari selepas sarapan/ lunch mampu memberi rasa kurang lapar kepada anda.

--> berfungsi membakar lemak dan meningkatkan metabolisma

--> kajian dilakukan di Jepun & Czech Republic mencadangkan bahawa omega 3 mampu menghalang pembentukan lemak badan hodoh & menggalakkan  pembakaran lemak dengan cepat.

--> Satu kajian di Australia menunjukkan pembakaran lemak yg lebih tinggi semasa senaman dilakukan  apabila mengambil omega 3 berbanding mereka yg tidak mengambilnya semasa bersukan.

--> membantu masalah perut buncit dan obesiti.

--> kesimpulannya omega mampu mengurangkan selera makan disamping membakar lemak dengan cepat.


so untuk dapatkan omega dengan harga promosi cepat2 wassap mamafiyya..sms pn boleh..kalo rasa xnak beli byk sgt, 2 pn mamafiyya akan bagi dengan harga yg sangat2 murah...jgn isau k!

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

No comments:

Post a Comment