Tuesday, 11 February 2014

Enfuselle~ Set Skin care yang BEST!!!

Assalamualaikum 
salam ceria salam happy buat semua!
hermm cuti sekolah pun tinggal beberapa hari je lagi..hukhuk macam la dia tu cikgu cikgi dok kira2 plak cuti sekolah..hihihi my hubby la is cikgu..

emm google punya google dapat satu info yang kiranya sangat2berguna buat pengguna dan penggemar set2 skincare kt luar sana..

~ENFUSELLE~

teruja sangat bila baca testimonial pasal set penjagaan muka dari shaklee nii..sebelum ni yang mamafiyya tau set NutriWhite Shaklee yg x kurang hebat jugak..sebab pa??haaa harga set ni mmg sgt2 berbaloi...setanding dengan set2 yg ada brand kt pasaran..x caye try la dulu baru tau..ok x mo la cite panjang pasal set nutriWhite sebab dh cite dh dlm entry lepas n kali ini mamafiyya nak sgt berkongsi kpada spa2 yg dok cari2 set skin care yg terbaik boleh cuba set ni...
Kalo ikutkan set ni adalah full set enfuselle..tp untuk anda yang menghadapi masalah kulit yang kering dan inginkan set penjagaan yg lengkap untuk melembapkan dan menganjalkan kembali kulit anda emm boleh jeling2 dulu set kat bawah ni yer..

Terdapat 2 kategori:

Normal to Dry Skin

Sesuai untuk mereka yg mempunyai kulit yang kering dan sensitif. Set ini terdiri daripada:

1- Hydrating Cleansing Lotion

  • Menanggalkan kotoran, bahan pencemaran dan mekap tanpa menjejaskan lapisan minyak semulajadi kulit
  • Emolien yang kaya serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit halus, seimbang dan berseri
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik
2- Hydrating Toner

  • Meneutralkan Tindak Balas Yang Boleh Merosakkan Kulit
  • Melegakan dan menyediakan kulit untuk rawatan Enfuselle.

Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Rumusan tanpa alkohol yang menyejat dengan cepat tanpa mengeringkan kulit
  • Melindungi lapisan minyak semulajadi kulit, menyucikan dan melembutkan dengan ekstrak witch hazel dan kamomil
3- Hydrating Moisturizer

  • Melembapkan kulit sehingga 24 jam
  • Krim tanpa minyak dan tidak melekit yang kaya dengan agen pelembap bagi menyerlahkan kehalusan  dan keanjalan kulit dengan serta-merta.

Terbukti secara klinikal:
  • 102% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • 195% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
  • 21% pengurangan kedutan dalam masa 28 hari
  • Kesan yang ketara dapat dilihat dengan serta-merta, dan ia berterusan sehingga 24 jam
  • Garis-garis halus berkurangan dengan ketara
  • Hipoalergenik
4- Eye Treatment

  • Garis-garis halus dan kedutan tidak lagi ketara
  • Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

Terbukti secara klinikal:
  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap
Normal to Oily Skin

Sesuai untuk kulit berminyak dan berjerawat serta sensitif. Set ini terdiri daripada :

1- Purifying Cleansing Gel

  • Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.
  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik
2- Purifying Toner

  • Dengan 3 tindakan untuk menghentikan kerosakan pro-oksida
  • Merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.

Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik
3- Balancing Moisturizer

  • Formula ringkas untuk menyubur dan melembapkan kulit
  • Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

Terbukti secara klinikal:
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • Hipoalergenik
  • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
4- Eye Treatment

  • Garis-garis halus dan kedutan tidak lagi ketara
  • Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus.

Terbukti secara klinikal:
  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap

huhu puas hati rasanya bila dapat kongsi ngan semua pasal kebaikkan set ni...moga set skin care ni boleh menjadi penyelesaian kepada anda yang mempunyai kulit yang bermasalah..in sha Allah

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 019-5632038/011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani
 







No comments:

Post a Comment