Thursday, 17 April 2014

Reward Diri jap...hehe

assalamualaikum..
hi u ols semua sesaja nak kongsi kat sini reward dr my hubby...tetiba je ade org ketuk pintu bila buka o'ooooo Gdex rupanya..tp mcm pelik jugak le sebab minggu tu xde wat pesanan online pn sama ada brg2 or tudung dan jugak barang Shaklee..n bila tengok ada satu bungkusan.. hehe suspen lak..
Tadaaaa ni la barangnyeee....heeee senyum smpai ke telinga
walaupun x de la mahal sgt tp terlalu valueable kt mamafiyya special dr hubby ..
bak kata hubby bila selalu tengok jam makanya ingtan mamafiyya pun kiranya pada dia jugak laaa hihihi..sorii la x pandai nak feeling2 tp sgt2 terharu..speechless dibuatnya..
ada satu barang lagi yg mamafiyya reward diri lepas dpt bonus di tengah2 bulan...tp x hingat bulan berapa..
hehe Le Blanc Compact Foundation by CHANEL...x penah la terpikir boleh pakai bedak or make up2 mahal ni tp tu laaa x salah kan reward diri sendiri atas usaha dan titik peluh serta keizinan dariNya...akhirnya dpt jugak merasa..hihih
tp yg paling2 memeranjatkan mamafiyya satu benda yg sgt2 bernilai buat kami sekeluarga yg mana my hubby hadiahkan buat keluarga kecil kami
My Lovely House...insya Allah kami bakal duduki hujung thun ni ...apepun tq abg..tq Allah..

kalau anda inginkn sesuatu yg anda idamkan mamafiyya ada cadangan yg anda boleh cuba..sila pm mamafiyya personal supaya mudah mamafiyya bercerita okey!


No comments:

Post a Comment