Tuesday, 22 April 2014

Woww!!!!Bestnyaa Joint Shaklee.. Jomm!!

Betul- betul best bila dah joint Shaklee ni!!!joint dulu baru tau...
hehe assalamualaikum semua..emmmmm 1st of all mamafiyya nak ucapkan syabas pada anak2 didik merangkap biz partner mamafiyya yang sememangnya anda adalah yg terbaik!! usaha kalian untuk terus berjaya bersama2 mamafiyya diharap dapat menjadi pendorong buat mereka yg berada di luar sana yg juga mempunyai kemahuan yg sama..

So malam ni mamafiyya nak berkongsi dengan anda semua sebab apa anda WAJIB & MESTI  joint shaklee..
1st thing yg mama sgt2 teruja bila join shaklee ni adalah BONUS!! sape nak kasi bonus di setiap pertengahan bulan..dengan hanya sharekan pengalaman sendiri or kengkawan or sesapa sahaja dengan niat utk membantu org di luar sana mengatasi masalah kesihatan,selain tu bantu donline2 dengan adakan diskusi or gathering utk luaskan ilmu masing2.. so simple kn???

bila kita dah wat semua tu haaa tengok apa lagi yang kita akan dapat..
PB: Personal bonus
NPB: Net Personal Bonus
LB1: Leadership Bonus 1
LB2: Leadership Bonus 2
LB3: Leadership Bonus 3
LB4: Leadership Bonus 4
LB5: Leadership Bonus 5
LB6: Leadership Bonus 6
CAR: Car Subsidy program
CIB: Coordinator Incentive Bonus
KIB: Key Coordinator Incentive Bonus
MIB: Master Coordinator Incentive Bonus
haaa banyak x??lumayan tu...dengan cara yang mudah semuanya di hujung jari kita mampu jd apa yang kita nak in sya Allah..dengan izin dari Allah..yang penting jgn pernah berputus asa dan tunjang utama adalah kerana Allah..
 So..mamafiyya nak tegaskan korang wajib joint shaklee kerana:

1. CASH REBAT/ BONUS :
Sukacita mamafiyya menasihatkan kepada pengguna dan pengamal suplimen Shaklee untuk joint as a member kerana bukan sahaja yurannya yg murah malahan tidak perlu renew setiap tahun..ianya adalah seumur hidup. Jadi untuk anda yang sememangnya tegar dengan Shaklee anda boleh masuk group2 yang exclusive untuk dapatkan info2 terkini dan berfaedah dr rakan2 kongsi dlm group. selain tu konsultasi juga adalah seumur hidup..so sgt2 penting untuk anda mendaftar di bawah distributor yg betul2 berkreadibiliti dan mempunyai kumpulan sokongan yang hebat..kerana selalunya bg mereka yang pada mulanya hanya ambil untuk diri sendiri boleh berubah untuk berbiz kerana terlalu banyak sgt peluang dan bonus yg disediakan..

2. SHOPING ONLINE
Dunia di hujung jari telah dibuktikan kerana anda tidaklah hanya perlu walkin ke mana2 branch andaikata anda tidak mempunyai masa hanya perlu log in ke laman web Shaklee dan terus boleh bershoping online di situ.. mudah bukan??so jgn tunggu lagi jom sertai mamafiyya..

3. PENGHANTARAN DIBUAT OLEH SHAKLEE
Untuk penghantaran sememangnya telah lama diuruskan oleh shaklee namun hanya ada segelintir dari distributor yang ambik stok untuk dipos sendiri kecuali lah untuk di cod ke kawasan2 yg berdekatan..hanya perlu berada di depan komputer terima wang dr customer dan kemudian bantu orderkan untuk customer..cuma ilmu internet n juga pasaran perlu ada pada setiap mereka yang berdaftar sebagai ahli..ini juga merupakan satu bonus untuk ibu2 yang bersuri rumah sepenuh masa yang menguruskan anak2 di rumah..mereka ni x perlu lah keluar rumah untuk bekejar ke pejabat pos bg urusan penghantaran.

4. TIADA MODAL UNTUK MULAKAN PERNIAGAAN
Percaya x?? berniaga tapi x perlu modal kerana apa? haaa kerana customer sudahpun membuat pembayaran terlebih dahulu n kita amik duit tu untuk bayar kepada shaklee..simple as mkn kuaci yg dah kupas kulit.hehe wink2!
Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com @ pm ke talian 0195632038/01110830519

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

No comments:

Post a Comment