Friday, 20 June 2014

Pengambilan Alfalfa setiap hari

assalamualaikum semua...mlm ni rasa lapang ckit untuk godek2 my cutes blog niii...hihi..
apepun setiap info yg mamafiyya dapat mesti dikongsi bersama kat cni baru lah berkat kan???

so untuk kali ni mamafiyya nak kongsi mengenai cara pengambilan alfalfa setiap hari ..sebab baru2 ni cust ada tanya brapa sebenarnya bilangan alfalfa untuk ambil setiap hari...

macam yg kita tau dalam alfalfa mengandungi vitamin K yg mana akan menyebabkan kepekatan darah dalam badan kita meningkat, jadi pengambilan air masak yg banyak n mencukupi sangatlah perlu!

Sebagai cadangan di bolehkan untuk kita ambil 6 biji sehari, 2 biji pagi, 2 biji selepas lunch n 2 biji malam..so pengambilan air juga boleh diseimbangkan..

Tolong jangan pandang remeh yer pasal benda ni..plzz take note supaya ianya memudahkan semua..
Sila dapatkan ALFALFA hebat ni dari mamafiyya..

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5 6 angka sebulan??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com @ pm ke talian 0195632038/01110830519

salam sayang ukhuwah fillah dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar Jitra, Tikam Batu, Kepala Batas, Bertam, Butterworth dan juga S.Petani

No comments:

Post a Comment