Friday, 24 October 2014

korean tonite..

hii olls..
sesaja bw kt satu blog ni....cute n very the laaa bak kata k.bedah..
comel dgn bhs korea yg mamafiyya boleh belajar dr blog ni...
klo dpt pi sana lg best rasanya...lalala

출근(chulgeun)
go to work

출근길(chulgeungil)
on the way to work

몇 시에 출근해요? (myeoch sie chulgeunhaeyo?)
What time do you go to work?

퇴근(toegeun)
off work

몇 시에 퇴근해요? (myeoch sie toegeunhaeyo?)
What time do you finish work?

오늘 출근하지 않았어요 (oneul chulgeunhaji anh-ass-eoyo)
I did not go to work today.

hihih nnti klo boss tanya sebab pa x dtg keja leh la jwb lam bhs korea lak...

Paling Laris! ESP Shaklee pilihan semua

assalamualaikum semua..
hihi sementara menunggu sepak mula OPPO Piala Malaysia ni sempat lagi mamafiyya nk berkongsi ngan korang semua pasal promo bulan ni >>ESP<< yg HOTT tuuuue


mmg panas ESP niii.. mana x nya satu canister sahaja boleh berfungsi untuk pelbagai lapisan umur...mmg berbaloi kan...selain tu Soy Protein ni juga sedap n mengenyangkan..
hihih mamafiyya pun amik peluang ni utk sambung diet smula setelah setahun bersalin n diri ni pun tingin jugak silod molid mcm dulu...ok cabaran 30 hari bermula!!!!go go chaiyok!!



Untuk pengetahuan semua juga sesapa yg mempunyai masalah kulit boleh try ni...minum smpai habis satu canister dulu mamafiyya boleh bagi jaminan mesti nak repeat order punya...
so sempena promo oktober yg bakal berakhir beberapa hari je lagi...
call dulu kita borak2 nnti kite cite panjang k! 0195632038/01110830519..jgn segan2 yer!



Wednesday, 1 October 2014

Best!!Promo hebat dan gempaq oktober

hii assalamualaikum...
mmg hapening laaa...satu bulan ade 2 promo sekaligus....best kan?
nak2 plak promo yg bulan september masih lagi berjalan...ditambah plak dengan promo oktober ni ESP...mmg sgt2 awesome!!

kenapa mamafiyya rsa sgt teruja dgn esp ni??jom sharing pengalaman mamafiyya mengamalkan esp sepanjang 2 thun penglibatan mamafiyya dengan shaklee..

pengalaman ni mamafiyya dpt sewaktu preggy 2nd baby Afif Afnan yg comel...
start dr awal preggy lg mamafiyya amalkan esp dengan penuh kesabaran n konsisten..hihi sengaja pushkn diri sendiri...mcm2 resepi mamafiyya cuba tp walaah mmg best laaa esp ni..permulaan amik rsa x sedap sebab waktu tu x bancuh dengan sebarang minuman manis...tp bila mamafiyya korek petua dr kengkawan n especialy bonda biz tercenta Ummi #NadiaKhamis esp mmg mnjadi igauan mamafiyya setiap hari...

alhamdulillah berkat kesabaran itulah menjadikn mamafiyya kuat bertenaga sepanjang preggy..
kena plk tgh sarat tu kita sambut bulan Ramadhan Kareem...tp saai habis licin mamafiyya berjaya khatamkan puasa sebulan tanpa rsa penat n letih...alhamdulillah syukur pdmu ya Allah..

jd kepada kengkawan sekalian yg sedang hamil mamafiyya nasihatkan amik esp mulai dr sekarang...x rugi jika kita melabur utk kesihatan kita n kuga bby dlm kandungan...semoga kalian semua beroleh kexihatan yg hebat dr Allah...

so seaapa yg nak dptkan esp mulai hari ni boleh pm mamafiyya segera di talian 0195632038/01110830519...
mamafiyya akan guide korg semua cara pengambilan dsamping perkenalan yg semestinya menyeronokkan ini...okjumpa lg nnti...assalamualikum9