Friday, 24 October 2014

Paling Laris! ESP Shaklee pilihan semua

assalamualaikum semua..
hihi sementara menunggu sepak mula OPPO Piala Malaysia ni sempat lagi mamafiyya nk berkongsi ngan korang semua pasal promo bulan ni >>ESP<< yg HOTT tuuuue


mmg panas ESP niii.. mana x nya satu canister sahaja boleh berfungsi untuk pelbagai lapisan umur...mmg berbaloi kan...selain tu Soy Protein ni juga sedap n mengenyangkan..
hihih mamafiyya pun amik peluang ni utk sambung diet smula setelah setahun bersalin n diri ni pun tingin jugak silod molid mcm dulu...ok cabaran 30 hari bermula!!!!go go chaiyok!!



Untuk pengetahuan semua juga sesapa yg mempunyai masalah kulit boleh try ni...minum smpai habis satu canister dulu mamafiyya boleh bagi jaminan mesti nak repeat order punya...
so sempena promo oktober yg bakal berakhir beberapa hari je lagi...
call dulu kita borak2 nnti kite cite panjang k! 0195632038/01110830519..jgn segan2 yer!



No comments:

Post a Comment