Tuesday, 18 November 2014

BORIA... Kami sehati sejiwa..sihat bersama

assalamualaikum uolllss..
hari ni nye entry suka mama kongsi bersama.. 
kami suka boria........assalamualikum..kami ucapkan...
ehhh ter samsul lak.. bukan boria tuuu laaa..tu kumpulan boria penang mentang2 la skang ni kami menetap di penang hikhik dh bleh hafal lagu boria niii..
actualy mamafiyya n famili suka sgt pakai baju sama..x kesah laa dari segi kaler ke corak ke mesti ada jugak nak sama...klo tak..x puas rasa hihihihhuhuh

tapi normal la kan mama rasa kebanyakkan kita pun suka wat benda yg sama...cuma ada segelintir jugak la yang memang x suka...
masing2 rasa masing2 suka...

Pic ni mama amik time kami nk g makan kenduri...msa tu mmg dah set nak pakai baju ni.. suka nengok adik afif afnan pakai kemeja.. smart gitu!
kakak pun berkemeja sama macam ayah.. corak pun kotak2 berseluar yenki huahua...cuma mamafiya je yg pakai dress..yer la nk g kenduri kan..klo ikutkan mamafiya mmg lebih selesa berseluar je cuma bergaya biar kena pd tempatnya...
 


hokeeh pic ni plak kitorang hadir majlis dinner sekolah en hubby.. dinner tu wat di Georgetown City Hotel..so far alhamdulillah nice hotel.. anak2 pun suka sebab kami bermalam dan berpagi bertengahari di ctu.. part yg pling sonok mandi kolam.. anak2 la yg sgt2 gumbira! mandi puas2 lepas tu chow chin chow..
 
ok boria tu boria jugak..apa yg mamafiyya nak kongsi kat sini adalah kehidupan sihat kami sekeluarga..bila badan kita sihat baru pergerakkan serta apa sahaja yg kita nak lakukan pasti akn di sudahi dengan kegembiraan..
so untuk hari ni mamafiyya suka nk citer pasal bekalan supplement yg mamafiyya bekalkan buat kami sekeluarga mula dari ayah, ummi (mamafiyya sendiri), kakak wafiyya hingga lah adik afif..
untuk pengetahuan semua mamafiya dan juga hubby memang sgt suka kehebatan VIVIX... boleh kata setiap hari sebelum g keje mesti nak telan tonik ajaib ni dulu.. 

Selain dari tu kami berdua jugak mengamalkan Family Wellness Set dari Shaklee..yer laa keja masing2 memerlukan komitmen yg sgt2 so.. alhamdulillah dengan set ni kami akn kekal bertenaga sepanjang hari menyelesaikan keja hakiki di opis n sekolah dan juga rumah....


Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com @ pm ke talian 0195632038/01110830519

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

Monday, 3 November 2014

Agen Pemecah Lemak yg Hebat!!!!Omega Guard~

assalamualaikum semua...
sedikit perkongsian macamana omega boleh pecahkan lemak yg degil dlm badan kita.....
baca punya baca tertarik pada satu eksperimen laaa jugak walaupun bukanlah rasmi pun eksperimen tu.. cuma mamafiyya tertarik untuk kongsikan ngan kawan2 semua camana omega ni jadi agen pemecah lemak...
Sometime kita ni x lah rajin sgt nk membaca tapi bila satu benda tu menarik so mesti terbeliak ja mata tu menjegil...
hihih dapat plak pic ni...cam best plak kalo minyak ikan dlm bentuk ni kan?? cute x?? omeyyy kan...
huhuh memlalut plak...so berbalik pd topik asal..



Bagaimana Omega Guard Pecahkan Lemak????

#Lemak jahat sebenarnya memerlukan lemak baik untuk menguraikannya.

#Sumber lemak baik adalah daripada makanan yang baik & sihat spt ikan salmon, sardin, walnut dan juga flexseed.

Bagaimana Omega Guard membantu kuruskan badan???

#Omega guard mengandungi asid lemak Omega 3 yang membantu meningkatkan paras hormon leptin. Hormon leptin ni sebenarnya adalah hormon yang penting untuk mengawal rasa lapar dan juga selera maka. Leptin akan menghantar signal ke otak untuk menghadkan rasa lapar. means~ semakin rendah paras leptin semakin cepat anda berasa lapar. Selain tu leptin juga boleh tingkatkan metabolisme badan.

huhuh sekadar perkongsian buat kwn2 yg mmg nak slimming..tp x tau pe yg sepatutnya kita amik...klo ikutkan produk slimming berlambak kat pasaran sekarang..nak yg cepat pun ada yg lambat mgkin dh kurang tp ape pun yg penting pilih yg selamat n betul2 sihat utk tubuh badan kita...

sesapa yang nak dapatkan omega guard boleh terus pm mamafiyya k!
0195632038/01110830519
i love to share my healthy world wif everyone....so follow me now!!



 


Saturday, 1 November 2014

Super Hebat!! Promo untuk SLIMMING



assalamualaikum uolls...
mcm tau2 je dorg ni kan.? bulan ni mmg bulan slimming laaa.. dh la bulan lepas promo esp, sambung plak ngan omega bulan ni..mmg terbaik lah!
kot mna pun mesti grab promo ni..utk wat stok pecah lemak..
so far kakak wafiyya pnya mamafiyya telan je...sib baik masih berbaki lg beberapa biji..
sesapa yg nak tahu rsa fish oil ni ,cmana kena la pm mamafiyya k!!
tp pendek ita sesapa yg sempat dptkan omega ni dr mamafiyya mmg x rugi malah untung berlipat ganda...
nak tahu caranya wassap mama k!!
berniaga??minat ke?? kalau minat dipersilakan koling2 k senang nk citer... modal??? kol dulu baru tau...
melalut dh..sebenarnya nak sharing psl omega ni...kami satu famili sgt sukakan minyak ikan ni...
tmbh2 c kakak wafiyya..
Jom sahut cabaran 30 hari bersama mamafiyya...untuk dptkan omega ni jgn malu jgn segan!
kol je 0195632038/01110830519
mamafiyya,
Penasihat Supplement anda seisi keluarga