Tuesday, 18 November 2014

BORIA... Kami sehati sejiwa..sihat bersama

assalamualaikum uolllss..
hari ni nye entry suka mama kongsi bersama.. 
kami suka boria........assalamualikum..kami ucapkan...
ehhh ter samsul lak.. bukan boria tuuu laaa..tu kumpulan boria penang mentang2 la skang ni kami menetap di penang hikhik dh bleh hafal lagu boria niii..
actualy mamafiyya n famili suka sgt pakai baju sama..x kesah laa dari segi kaler ke corak ke mesti ada jugak nak sama...klo tak..x puas rasa hihihihhuhuh

tapi normal la kan mama rasa kebanyakkan kita pun suka wat benda yg sama...cuma ada segelintir jugak la yang memang x suka...
masing2 rasa masing2 suka...

Pic ni mama amik time kami nk g makan kenduri...msa tu mmg dah set nak pakai baju ni.. suka nengok adik afif afnan pakai kemeja.. smart gitu!
kakak pun berkemeja sama macam ayah.. corak pun kotak2 berseluar yenki huahua...cuma mamafiya je yg pakai dress..yer la nk g kenduri kan..klo ikutkan mamafiya mmg lebih selesa berseluar je cuma bergaya biar kena pd tempatnya...
 


hokeeh pic ni plak kitorang hadir majlis dinner sekolah en hubby.. dinner tu wat di Georgetown City Hotel..so far alhamdulillah nice hotel.. anak2 pun suka sebab kami bermalam dan berpagi bertengahari di ctu.. part yg pling sonok mandi kolam.. anak2 la yg sgt2 gumbira! mandi puas2 lepas tu chow chin chow..
 
ok boria tu boria jugak..apa yg mamafiyya nak kongsi kat sini adalah kehidupan sihat kami sekeluarga..bila badan kita sihat baru pergerakkan serta apa sahaja yg kita nak lakukan pasti akn di sudahi dengan kegembiraan..
so untuk hari ni mamafiyya suka nk citer pasal bekalan supplement yg mamafiyya bekalkan buat kami sekeluarga mula dari ayah, ummi (mamafiyya sendiri), kakak wafiyya hingga lah adik afif..
untuk pengetahuan semua mamafiya dan juga hubby memang sgt suka kehebatan VIVIX... boleh kata setiap hari sebelum g keje mesti nak telan tonik ajaib ni dulu.. 

Selain dari tu kami berdua jugak mengamalkan Family Wellness Set dari Shaklee..yer laa keja masing2 memerlukan komitmen yg sgt2 so.. alhamdulillah dengan set ni kami akn kekal bertenaga sepanjang hari menyelesaikan keja hakiki di opis n sekolah dan juga rumah....


Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com @ pm ke talian 0195632038/01110830519

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

No comments:

Post a Comment