Tuesday, 24 February 2015

DIY langsir simple



alhamdulillah...akhirnya tercapai jgk impian kami sekeluarga utk tinggal di rumah sendiri...walaupun x seberapa luasnya mamafiyya sgt2 bersyukur...

harini dh hampir seminggu lbih kami berpindah..so far ada lg yg belum selesai mengemas..walau camana pun mamafiyya kena lebih bijak menyusun masa agar selari dgn tugas n juga tanggungjawab mamafiyya mensetetlkan semuanya...

ok utk pertama kalinya bersiaran dr rumah baru mamafiyya nak share dgn smua hasil kerja tangan mamafiyya sendiri..

yg hijau bunga2 tu utk bilik kakak n adik n yg purple bunga enggeris tu of coz utk dpur..
alhamdulillah material dia sgt berpuas hati..harga juga berpatutan..

memandangkan harini mamafiyya off duty sbb smlm dh keja so harini siap mengemas skit sebanyak ruang tamu n juga bilik my princess..walaupun pun dlm kepala otak ni mcm2 idea yg muncul nak cntikkan umah tp sebab kekangan masa insyaAllah mamafiyya akan buat yg terbaik...

jom jana income bersama...pm mamafiyya tau kita citer2..01110830519