Monday, 16 March 2015

Benda baik wajib kita kongsi!!Best....

assalamualaikum..
perkongsian untuk hari ni..promo yg wajib mamafiyya kongsi bersama pembaca yg budiman..


nampak?? sekali tiga produk uooollls...ok kita tengok satu2 yep..

ESP
firstly mestila esp..produk yang top meletop sekali dalam shaklee..mana x nya produk ni pernah hilang sekejap dalam pasaran..orang yg penah amik esp ni je tau kenapa esp ni sampai out of stock..
tp mamafiyya baik hati untuk kongsi ngan uolls semua sebab apa esp ni dikatakan produk yg paling hot sekali..

benda ni mamafiyya selalu ulang dalam setiap entry mamafiyya tp x pe ulang byk kali pun x rugi ilmu kan..

SIAPA YANG MEMERLUKAN ESP?
Sebenarnya esp ni sangat2 laaa diperlukan oleh semua lapisan umo..bermula dr umo 12 tahun ke atas sehingga la kepada selanjut2 usia masih memerlukan esp..



ok kalo tengok dr senarai ni bole kata semua orang boleh amik esp ni..tp sebab apa kanak2 bawah 12 thun x bole amik esp..ok utk kanak2 ni shaklee ada rumusan khas mengenai protein yg di perlukan oleh dorang ni..so anak2 yg nak dptkan protein yg yg beresesuaian boleh amalkan pengambilan MEAL SHAKE.. didatangkan dalam perisa vanila yg sgt sedap..apa kandungan dan kelebihan meal shake ni kita x yah bincang kat cni..len kali k..@ boleh klik link ni utk info lanjut psl MEAL SHAKE 

SEBAB APA ESP PENTING?

# sumber sel dalam badan adalah berpunca dari protein
# kuku dan rambut hasil dari protein yg di panggil Alpha-keratin
# darah dihasilkan oleh protein yg di namakan hemoglobin
# otot di bina oleh protein yg di panggil myosin dan actin

emm nmpak x satu badan kita memang bergantung dengan protein, so rugi kalo x grab promo esp bulan ni..
banyak sangat???xpe klo x nak amik banyak berapa2 pun mamafiyya boleh bagi tp apa2 hal pm mamafiyya dulu yep! 01110830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani