Tuesday, 5 May 2015

Cara Makan Ubat Darah Tinggi ~ Shaklee ~

assalamualaikum semua..
mama nak citer pasal cara pengambilan ubat utk darah tinggi petang ni..
kebanyakkan dah tau kan punca sebenar darah naik mendadak dek kerana kolestrol yg tersumbat di salur2 darah yang menyekat peredaran darah di pam ke seluruh badan..
So, di situ kita boleh nampak kalo jantung di pam bertalu2 tapi darah yang mengalir x secukupnya utk dihantar keseluruh badan agar berfungsi dengan baik menyebabkan tekanan menjadi lg kuat..so nak cairkan lemak2 tu disarankan amik Omega Guard plus dgn Garlic


Omega guard  : 2 biji setiap kali ambil 2 kali sehari selepas makan

Garlic Complex :  1 biji setiap kali ambil 2 kali sehari selepas makan


tapi diingatkan bahawa mestilah makanan yg di ambil tu rendah lemak n juga kurang masin kerana semua makanan2 tersebut boleh mengakibatkan tekanan darah semakin tinggi.

selain tu pengambilan air jugak mestilah secukupnya ok!supaya xde healing crisis..

''These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose,treat,cure, or prevent any disease''

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai vitamin shaklee, bolehlah menghubungi mamafiyya untuk konsultasi sepenuhnya

Kekangan Bajet?????Jgn risau!!terus hubungi mamafiyya insyaAllah mamafiyya akan membantu anda ~ 011-10830519

Berita baik kepada kaum ibu yang mencari income lebih walaupun hanya berada di rumah..ingin menjana pendapatan sehingga 5angka??segera hubungi mamafiyya..segala panduan dan tunjuk ajar akan diberikan beserta bimbingan hingga ke puncak!Bersama kita memartabatkan sunnah Rasulullah dalam mencari rezki yang halal.Jgn malu dan segan boleh emailkan terus ke wafiyyacoomil@gmail.com 

salam sayang dari mamafiyya....
juga membuat penghantaran sekitar kepala batas, bertam, butterworth dan juga s.petani

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete